A párom ott akar lenni a szülésnél. De minek?
Hát 24-es én 3-szor szültem és egyszer sem szartam magam alá, gondolom te azért vagy ekkora nőgyűlölő , mert agy helyett azt kaptál,de ez van.
Én úgy gondoltam mindháromnál hogy nem szeretném ha látna bárki aki ismer, nekem ez túl intim volt, de szerencsére az én férjem inkább a gyereknevelésben segített egész a felnőttkorig, minthogy hisztizzen ilyen pitiáner dolgokon vagy lelépjen....
24es vagyok
Nem a 'maga alá szarásra' éleztem ki a dolgot...
"20:35-ös, lehet téged szó szerint a világra szartak, de ma már más a folyamat...biztos várt gyerek voltál....;)"
miben más? miben más a folyamat??? ugyan úgy a nők hüvelyéből jön ki az a gyerek! Akkor miben más? Én ezt nem értem.
És igen, előfordul az is, hogy nem csak a gyerek jön, hanem más is, én teljesen megértem, hogy nem akarja, hogy a férje lássa, én se akarnám.
Oké, hogy szabvány szerint a fejénél áll, de állva azért magasabban van a feje, és ha odanéz, bőven láthat még véletlenül is olyat, amit nem akarna... az én apámat pl. arrébblökte az orvos, mikor az öcsém született, hogy rá tudjon könyökölni anyám hasára, mert beszorult a gyerek, el is tört a kulcscsontja, apám meg premier plán látott mindent. Szóval lehet, hogy ez az általános, de akkor sem mindig van úgy, ahogy leírjátok. És ha a kérdező kellemetlenül érzi magát, feszélyezve van, az tudat alatt is gátolhatja a szülés sikerességét - ezt egy pszichológus mondta.
De tö jó lesz, hogy a férje fogja a kezét miközbe beleszorul a gyerek... valóban, nektek van igazatok...
Ja, és hogy megbékéljen a lelked, nem vagyok nőgyűlölő, én is nő vagyok, és én se szeretném, hogy a párom így lásson, így már most letisztéztuk, h nem jön be. Mikor rákérdeztem, azt mondta, mivel nekem kell végigcsinálnom, azt teszi, amit én a jobbnak gondolok - de magától nem jönne be, csak ha kérem. Ilyen az értelmes kommunikáció, mikor két ember EGY SZINTEN VAN.
De ebben a témakörben szerintetek csak a férfinak vannak jogai, ha nem akar menni, nem szabad kényszeríteni, ha akar, akkor meg nem szabad megfosztani... az meg magasról le van kakilva, h a nő mit akar. Hát én nem nézem magam semmibe, de rajta, ti csináljátok, nekem ahhoz semmi közöm, de nem is pofázok bele meg oltalak le titeket, vagy mondalak mindenféle köcsögnek, meg lelketlennek vagy bárminek. Ez mindenki maga dolga, de ha kéri, természetesen mondjunk véleményt. Csak mondjuk értelmes eberi lényekre vallva kissé kultúráltabban is lehetne, mint amit ti itt (is) leműveltetek... kezdve a fentebb idézőjelben bemásolt szövegtől.
egy szempontból azért jó, ha bentvan az apuka
nem mernek akkor az orvosok, ápolók, szülésznő gorombán beszélni a kismamával, sokkal kedvesebbek. olyantól hallottam, aki egyedül szülte egyiket, a párjával a másikat. hogy mikor a párja bent volt, hirtelen mindenki megkedvesedett és nem mertek porkóc módon viselkedni.
ezért is érdemes apukával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!