A párom ott akar lenni a szülésnél. De minek?
Figyelt kérdés
Én nem szeretném, ha ott lenne mert szerintem nem férfinak való. Amúgy is valószínű, hogy a szemem miatt császár lesz.2014. ápr. 16. 20:12
11/43 anonim válasza:
Mások meg örülnének, ha ott akarna lenni...
A stílusodból egyértelmű, hogy te is egy tipikus, beképzelt nő vagy, aki igazából magának szül, a férfira meg valamiféle pénzforrásként tekint csak.
12/43 anonim válasza:
Előttem szóló mindent elmondott. Nem is fűzök hozzá semmit.
13/43 A kérdező kommentje:
Utolsó te biztos a párod pénzére hajtasz. Tudod, mindenki magából indul ki.
A páromnak egy forintja nincs!
2014. ápr. 16. 20:48
14/43 anonim válasza:
Vidd be magaddal a műtőbe, úgy se lát semmit a paravántól, maximum a véres babát amit felmutatnak, meg utána végig ott lehet a babával, míg téged stoppolnak. Belőled csak a fejedet látja, meg utána az intenzíven, legalább tud neked segíteni, ha szomjas leszel.
15/43 anonim válasza:
Szerintem csak mondd meg neki, hogy nem szeretnéd ha bent lenne, biztos megérti. Te fogsz szülni, nem ő, még ha közös gyereketek is lesz, szerintem jogod van eldönteni hogy szeretnéd e ha téged bámulna közben vagy sem.
16/43 anonim válasza:
Azon ne lepődj meg, ha a két doki elkezd az uraddal poénkodni, és vicceket nyögnek egymásnak:D Lesz nevetés, neked pedig nem szabad:D
17/43 A kérdező kommentje:
Szerintem nem fogja bevinni a mentő.
2014. ápr. 16. 21:03
18/43 anonim válasza:
Kérdező! Te ennyire utálod a férjed? Komolyan mondom, falra mászok az ilyen nőktől? Milyen jogon akarod megtiltani a gyereked apjának hogy benn legyen a szülésnél, ha akar?
19/43 A kérdező kommentje:
Én fogok szülni és nem ő!
2014. ápr. 16. 21:08
20/43 anonim válasza:
18 Neked minek mentő? van két lábad, vagy hívsz egy taxit. A mentő nem erre való. Mentőt akkor hívsz, ha akadályoztatva vagy abban, hogy a fent említett két módot kihasználd, és vészhelyzetben. Ne vedd el a kocsit más komolyabb sérültektől. Az emberek nagyon nagyon nagy többsége saját lábán sétál szülni, és nem hivogatja a mentőt.Maximum akkor, ha leválik a méhlepénye, és dől belőle a vér. Vagy már kint van a gyerek feje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!