A párom ott akar lenni a szülésnél. De minek?
Figyelt kérdés
Én nem szeretném, ha ott lenne mert szerintem nem férfinak való. Amúgy is valószínű, hogy a szemem miatt császár lesz.2014. ápr. 16. 20:12
1/43 anonim válasza:
Ezt nem ertem a vilagban. Csomo no meg azert ir ki ide, mert o meg azt szeretne, ha bent lenne... Miert nem egyezovel hazasodtok? A kerdest amugy is szinte minden nap felteszik. Aaah mindegy.
2/43 anonim válasza:
HÁt első, talán ne azzal kezdik az első randin, hogy szülésnél benn akarna-e lenni :D
Attól, hogy ebben nem egyeznek, még lehet nagyon jó házasságuk.
Kérdező, ha nem szeretnéd, hogy benn legyen, akkor próbáld meg neki elmagyarázni, hogy miért ne. Sajnos bárhol is állna, így is úgy is csak vért és rosszabb esetben egyéb végtermékeket látna, na meg a te fájdalmadat... szerintem érthető, ha te ezt nem szeretnéd.
3/43 anonim válasza:
Mert ő nem szülheti meg, de szeretne ott lenni a születésénél.
A vér látványa miért női privilégium egyébként?
4/43 A kérdező kommentje:
Semmi keresnivalója a szülőszobán. Amúgy meg lehet be sem jöhetne velem a mentővel.
2014. ápr. 16. 20:32
5/43 anonim válasza:
Miért, a fogantatásnál nem volt ott? Amúgy, ha a fejednél van, semmi horrort nem fog látni, ha nem akar. Ha már lehetőség van rá, miért maradna ki ebből az élményből?
6/43 anonim válasza:
Élmény? Amikor a nők fele maga alá sz*rik-hugyozik a nyomás közben? Rohadt nagy élmény...
7/43 A kérdező kommentje:
Azért mert már van két gyereke és azok születésénél sem volt bent.
2014. ápr. 16. 20:36
8/43 anonim válasza:
akkor mondd meg neki, hogy nem szeretnéd. Vagy ez már túl bonyolult megoldás lenne?
9/43 anonim válasza:
20:35-ös, lehet téged szó szerint a világra szartak, de ma már más a folyamat...biztos várt gyerek voltál....;)
10/43 anonim válasza:
Császárra úgysem engedik be, de kiviszik neki a kisbabát, amíg téged varrnak, ha minden rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!