A párom ott akar lenni a szülésnél. De minek?
A terhesség elején még én is úgy gondoltam h inkább egyedül szülök mint vele (nem akartam h lásson olyan kiszolgáltatott helyzetben), de aztán megváltozott a véleményem.. Így utólag már azt mondom hogy jó h bent volt :)
De ha te tényleg úgy érzed hogy nem akarod bent tudni őt, akkor kérd meg rá, meg kell hogy értse.
"20:35-ös, lehet téged szó szerint a világra szartak, de ma már más a folyamat...biztos várt gyerek voltál....;)"
na áruld már el, miben más??? :)
AMúgy ha meg az lenne a kérdés, h a kérdező szeretné, a hapsi meg nem, akkor meg ahhoz nem lenne joga, hogy rákényszerítse! Itt mindig csak a hapsinak vannak jogai, amit tiszteletbe kell tartani, és annak kell lenni, amit ő akar?? Nagy lóf-aszt! A nő szenvedi meg, hadd legyen már JOGA eldönteni, hogy mit akar!!
Öcsém...
Mik vagyunk mi, még mindig az 1700as években élünk, ahol a férfinak minden, a nőnek meg semmit?
24-es!
Hogy neked mekkora arcod van! A házasság egy KÖZÖSSÉG ugye? Legalábbis ezt harsogják a nők mindig. Ilyenkor, amikor megszületik a KÖZÖS gyerek, miért nem lehet jelen a másik fél?
Igen közösség, amit MINDKETTEN akartak. Ebben a kérdésben egyik fél akar, másik nem. És mindegy, melyik oldalon áll a nő, mindig neki kell engednie. Legalábbis szerintetek.
Ha a nő akarja a férfi nem = Nincs JOGA rákényszeríteni
Ha a férfi akarja a nő nem = Nincs JOGA megfosztani
Na, akkor hogy is van ez??
24es voltam
nem tudom most ezen mit problémáztok ha nem akarja hogy bent legyen akkor nem akarja.
Nem vagyunk egyformák, lehet hogy ő nem szeretné hogy a férje abban a kiszolgáltatott helyzetben lássa, ez az ő dolga ezért nem kell leszólni.
Kérdező szerintem beszéljétek meg lehet meg tudod győzni a férjedet, vagy ő téged.
Amúgy én se nagyon akartam hogy bejöjjön vagyis inkább vajúdás alatt gondoltam meg magamat, de azért bejött és sokkal jobb volt hogy ott van velem, és szerintem az orvos/szülésznő is másképp áll hozzád ha van veled valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!