Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A párom ott akar lenni a...

A párom ott akar lenni a szülésnél. De minek?

Figyelt kérdés
Én nem szeretném, ha ott lenne mert szerintem nem férfinak való. Amúgy is valószínű, hogy a szemem miatt császár lesz.
2014. ápr. 16. 20:12
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
53%
természetesen a mentőben is veled lehet a férjed,úgyhogy ez a kifogás kilőve... semmi akadálya,h. veled menjen. és mentőt nem csak akkor lehet hívni,ha nem tudsz taxival menni,sőt! mentős barátunk külön figyelmeztetett,h. ne induljunk el saját autóval,mert nem tudhatjuk épp hol tart a szülés,milyen gyors lefolyású lesz. szóval ha nem szeretnénk,h. istenneadj a kocsiban pottyanjon ki hozzáértő segítség nélkül,akkor hívjunk inkább mentőt. sőt,magzatvízelfolyás esetén mozogni sem lehet utána,akkor a telefonban közlik is a mentősök,hogy mozdulatlanul várja az ember lánya őket,majd hordágyon viszik ki.
2014. ápr. 16. 21:22
 22/43 anonim ***** válasza:
100%

A terhesség elején még én is úgy gondoltam h inkább egyedül szülök mint vele (nem akartam h lásson olyan kiszolgáltatott helyzetben), de aztán megváltozott a véleményem.. Így utólag már azt mondom hogy jó h bent volt :)

De ha te tényleg úgy érzed hogy nem akarod bent tudni őt, akkor kérd meg rá, meg kell hogy értse.

2014. ápr. 16. 21:27
 23/43 anonim ***** válasza:
12%

"20:35-ös, lehet téged szó szerint a világra szartak, de ma már más a folyamat...biztos várt gyerek voltál....;)"

na áruld már el, miben más??? :)

AMúgy ha meg az lenne a kérdés, h a kérdező szeretné, a hapsi meg nem, akkor meg ahhoz nem lenne joga, hogy rákényszerítse! Itt mindig csak a hapsinak vannak jogai, amit tiszteletbe kell tartani, és annak kell lenni, amit ő akar?? Nagy lóf-aszt! A nő szenvedi meg, hadd legyen már JOGA eldönteni, hogy mit akar!!

Öcsém...

Mik vagyunk mi, még mindig az 1700as években élünk, ahol a férfinak minden, a nőnek meg semmit?

2014. ápr. 16. 22:08
 24/43 anonim ***** válasza:
83%
Elég undorító lennél ha nem engednéd be a szülésre!! Neki nem adatik meg ami neked,neki annyi marad hogy bent legyen veled! Miért nagy baj? Ne foszd meg a lehetőségtől! Én párom bent volt,és szerencsétlen módon falhoz volt tolva a szülőágy,így mindent látott,MINDENT! Varrást is mindent! Azt mondta hogy ez volt élete legjobb döntése ! Neked is jó lesz ha bent lesz! Ha nagyon zavarni fog,akkor kiküldöd! 22/N.
2014. ápr. 16. 22:12
 25/43 anonim ***** válasza:
92%
25ös vagyok! Ja és annyit mondott még hogy a következőre azért nem jönne be,mert soha többet nem akar szenvedni látni,nem is a sok trutyi miatt! Miért nem akarod hogy bent legyen?
2014. ápr. 16. 22:16
 26/43 anonim ***** válasza:
84%

24-es!

Hogy neked mekkora arcod van! A házasság egy KÖZÖSSÉG ugye? Legalábbis ezt harsogják a nők mindig. Ilyenkor, amikor megszületik a KÖZÖS gyerek, miért nem lehet jelen a másik fél?

2014. ápr. 16. 22:23
 27/43 anonim ***** válasza:
32%

Igen közösség, amit MINDKETTEN akartak. Ebben a kérdésben egyik fél akar, másik nem. És mindegy, melyik oldalon áll a nő, mindig neki kell engednie. Legalábbis szerintetek.

Ha a nő akarja a férfi nem = Nincs JOGA rákényszeríteni

Ha a férfi akarja a nő nem = Nincs JOGA megfosztani

Na, akkor hogy is van ez??

24es voltam

2014. ápr. 16. 22:33
 28/43 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom hogy mi az oka hogy ennyire nem akarod hogy bent legyen. én mikor megtudtam hogy terhes vagyok az első perctől kezdve "mindegy" volt majd ő eldönti hogy szeretné én úgy is el leszek foglalva. azt kb a 17-20hét körül mondta hogy bent akar lenni, fogni a kezem :) én örülök neki, hátha kicsit jobb lesz. ha nem akarod hogy bent legyen beszéld meg vele, nyugodtan, logikus érveléssel, ne ilyen alpári hangnemben mint ahogy velünk is közölted, mert ennyi erővel a p..ba is elküldheted.
2014. ápr. 17. 00:45
 29/43 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk még jegyességünk elején elmentünk a BODYS kiállításra, ahol kis üvegcsékben,hónapról hónapra voltak halott magzatok és egyéb nyalánkságok.Na, ott teljesen rosszul lett, s akkor azt mondta, ha valaha neki ilyet kell még látni, azt nem bírná ki.Aztán sajnos néhány évvel később volt spontán vetélésünk a 12. hétben,amit műszeresen fejeztek be.Teljesen ki voltam ütve és támogatott.Aztán 3 év múlva,megfogant sok próba egészségi probléma után az első lányunk.Akkor tudtam, mivel már ősrégen mondta, hogy nem jön be,de úgy beszéltük meg, nekem mindegy,eldöntheti szabadon,ott lehet kint,(szülőszoba előtt),s ha úgy érzi,bejöhet.Járt néhányszor velem tornára is.Aztán már az utolsó hónapokban azt mondta bejön.Megnyugodtam, s bennt is volt, aztán szegény a felénél rosszul lett,kiment, de negyedóra múlva összeszedte magát és visszajött.Nem volt nehéz szülés, semmi borzasztó,boldogan fényképezgette a köldökzsinórt,stb.Most, hogy a 2 lányunk fog születni nemsokára,az a gondunk nincs kire hagyni, mert be akar jönni, mert olyan jó volt neki.De tényleg ezt mondja, én meg még a köldökzsinóros és a mindenféle véres képeket a mai napig nem bírom megnézni. Ez van.Szerintem egyezzetek meg, lehet bennt lenne ő is, csak rosszul lesz és kijön,egyébként lehet azért szeretne ennyire bemenni, mert érzi, hogy nem akar esetleg több gyereket és másoktól halhatott jó élményeket ezzel kapcsolatban.Egyébként szerintem is kár lenne megfosztani.Egész életedben hallgathatnád, hogy elvettél tőle egy csodálatos élményt,egyébként szüléstől is függ kinek milyen.Nekem 2 óra volt az egész, nem sznevedtem, alig voltak fájásaim is, pedig 4370g és 55 cm-s baba volt.
2014. ápr. 17. 07:31
 30/43 anonim ***** válasza:

nem tudom most ezen mit problémáztok ha nem akarja hogy bent legyen akkor nem akarja.

Nem vagyunk egyformák, lehet hogy ő nem szeretné hogy a férje abban a kiszolgáltatott helyzetben lássa, ez az ő dolga ezért nem kell leszólni.

Kérdező szerintem beszéljétek meg lehet meg tudod győzni a férjedet, vagy ő téged.

Amúgy én se nagyon akartam hogy bejöjjön vagyis inkább vajúdás alatt gondoltam meg magamat, de azért bejött és sokkal jobb volt hogy ott van velem, és szerintem az orvos/szülésznő is másképp áll hozzád ha van veled valaki.

2014. ápr. 17. 07:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!