Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Faros szülést bevállalnátok...

Faros szülést bevállalnátok természetes úton?

Figyelt kérdés

A babám még mindig faros, ráadásul úgy ül, hogy a háttal kifelé (szemben a gerincemmel) és a feje két oldalán van a két-két kis lábfeje. Tehát mintha félbehajtaná magát.

32.héten tartok, de mindig ilyen pózban érzem a kicsikémet.

A doki rá akar mindenképpen beszélni a faros szülésre, de én rettenetesen féltem a babámat!!!!!

Sok rosszat olvasni a faros szülésről.

Szült valaki farosan ilyen kettéhajtott pózos babát?

Ti kockáztatnátok a baba egészségét???

Miért mondja a doki, hogy nem én szabom meg, hogy faros szülés lesz-e vagy császár, ha egyszer fogadott dokim????

Nem az lenne praktikus, hogy ha már fizetek akkor én döntöm el?????

2014. márc. 24. 13:27
1 2 3 4 5
 41/42 A kérdező kommentje:

kedves 33-as válaszoló.

Elhiheted, hogy legkevésbé sem szeretnék császárral szülni, és az utolsó pillanatig bízom benne, hogy valami óriási csoda fog történni és befordul a babám, amire sajnos szinte nulla az esély :(

Az biztos, hogy ma már nem ilyen rémisztő a császár, nincs annyi szövődmény, amivel engem itt ijesztgettél :(

A császár életet ment. A baba életét.ű

És ha arról van szó, hogy a babám életben maradjon, baj nélkül és sérülés nélkül megszülessen, hát jöjjön a császár, még akkor is, ha én leszek a következő peches, aki belehal a szövődményekbe.

A babám éljen!!!!!!!!!!!!!!!!! Ha már 8 év után végre itt van a pocimban, bármit megadnék az életéért.

De bízom benne, hogy valahogy megoldódik a helyzet.

Természetesen nem fogok félbehajtott babát kipréseltetni magamból a baba miatt! Nem akarom, hogy bármilye törjön, szakadjon vagy sérüljön.

Most szerdán megyek a saját dokimhoz, elmesélem neki a jelenlegi fejleményeket és kultúráltam megkérem, ha így marad a pici helyzete, akkor programozott császárral vegye ki a kicsikémet a 38.héten.

De még történhet csoda :)

Mindenesetre nagyon izgalmas ez az utolsó pár hét......

2014. márc. 31. 08:54
 42/42 anonim ***** válasza:
Hogy született?
2015. ápr. 28. 09:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!