Faros szülést bevállalnátok természetes úton?
A babám még mindig faros, ráadásul úgy ül, hogy a háttal kifelé (szemben a gerincemmel) és a feje két oldalán van a két-két kis lábfeje. Tehát mintha félbehajtaná magát.
32.héten tartok, de mindig ilyen pózban érzem a kicsikémet.
A doki rá akar mindenképpen beszélni a faros szülésre, de én rettenetesen féltem a babámat!!!!!
Sok rosszat olvasni a faros szülésről.
Szült valaki farosan ilyen kettéhajtott pózos babát?
Ti kockáztatnátok a baba egészségét???
Miért mondja a doki, hogy nem én szabom meg, hogy faros szülés lesz-e vagy császár, ha egyszer fogadott dokim????
Nem az lenne praktikus, hogy ha már fizetek akkor én döntöm el?????
Ha eleve téraránytalanság áll fent az uh alapján, akkor szerintem nincs normális orvos, aki megkockáztatná a szülést. Inkább egy programozott császár biztonságban.
Orvossal beszéltél azóta? A mostani eredmény óta?
Mi az hogy eleve teralanytalansag olyan nincs
nezzuk csak mi is az a teraranytalansag?
ha a baba koponyaja vagy medenceje nem illeszkedik be az anyuka kismedencejeben a 36. hetig.
Ez elso szulo nokre vonatkozik.
Ha masodik vagy sokadik baba a beilleszkedes akar a fajasok alatt is megtortenhet.
Szerinted egy anyát mennyire érdekli, hogy esetleg neki kellemetlenségei, szövődményei lehetnek a császármetszés miatt?
Én konkrétan meg is halnék, csak a gyerekem legyen egészséges...
A vegen meg elhiszitek a csaszar a legjobb es a termeszetes dolog??
Olvassatok a gyereknek sem jo!!!
Es lattam a kezeinkben halt meg anyuka csaszar utan szovodmenyekbe 3 arva gyerek maradt eljen a szuper csaszar amit o kert.
Szomoru de ez egy eset es meg sok masik amirol hallgatnak mert ugye ciki 30 evessen meghalni progi csaszar utan.
De kerjetek csak
mert hüvelyibe még nem halt bele senki, igaz??? Hogy mersz te kijelenteni valamit, amit még az orvosok sem tudnak??? Konkrétan, hogy a császár a rosszabb?? Akkor miért van, hogy szinte az összes orvos/orvosfeleség, gyerek stb., császárral szül??
Ebben az esetben, ha te bevállalnád a császárt akkor hajrá, de ne biztasd már a kérdezőt a vesztébe! Nem sima faros szülésről van szó, ha felfognád (ha meg felfogtad, akkor jó nagy hülye lehetsz...), hanem 2x nehezebb, mivel a baba 'félbe van hajtva'...
ilyen emberektől mentsen meg az ég...
-.-"
Ebben az esetben, ha te bevállalnád a császárt*
helyett
Ebben az esetben, ha te bevállalnád a HÜVELYIT
elírtam, bocsánat
33-as!
Tudod amíg nem volt császár, addig egy csomó nő és gyermek halt meg, akiknek manapság nem kell meghalniuk. Nem mindig kivitelezhető a hüvelyi szülés, és ha végigolvasnád az egészet, akkor belátnád esetleg, hogy a kérdező esetében nagy valószínűséggel nem lehet végigcsinálni természetes úton a szülést. Igen, van aki belehal a császárba, van aki a természetes szülésbe, van aki egy mandulaműtétbe, van aki egy sima foghúzásba is. És akkor mi van??? Senki ne szüljön császárral, mert már volt aki belehalt? Igenis van amikor muszáj és indokolt. Én 24 órát vajúdtam, nem akartam császárt, hál istennek nem is lett, mert simán megszültem, de az én babám nem volt faros, nem volt félbehajtva, és nem volt téraránytalanság. A kérdező helyében én keresnék egy olyan orvost, aki programozottan megcsászároz. Pedig én aztán nem vagyok a programozott császár híve!! De 100x inkább az, mint kockáztatni, hogy a babának bármi baja legyen. Szerintem aki nem így gondolja, az nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!