Megcsászároznak ez miatt vagy marad a természetes?
Figyelt kérdés
kisgyerekkent epilepszias voltam es mikor "elmulott" megkimutatta kicsit a gep amugy csak egyszer volt rohamom denem az a rangatozos meg ilyenek hanem elajultam csak .. igy megcsaszaroznak vagy marad a termeszetes?2014. márc. 13. 13:31
1/5 anonim válasza:
kérdezd meg a dokidat,szerintem erre csak ő tud biztos választ adni
2/5 anonim válasza:
Megtennéd, hogy tagalod a mondandód? Elfáradtam, mire elolvastam :)
Ha gyerekként egyszer volt egy epilepsziás kisrohamod, attól nyugodtan szülhetsz természetes úton.
3/5 anonim válasza:
2. vagyok
Mielőtt vki lepontozna, hogy miért vagyok én ebben olyan biztos:
Epilepsziás vagyok, gyógyszert szedek, mégis természetesnek indult az első szülésem, pedig nagyrohamaim is voltak a terhesség alatt.
4/5 A kérdező kommentje:
mikor kicsi voltam olyan 4-5-6 eves.. nem tudom pontosan mennyi akkor volt egy olyan epilepszias rohamom hogy csak elajultam nem tudom hogy az milyen eros meg ilyenek szoval kaptam ra gyogyszert de amikor azt mondtak hogy elmult akkor meg kimutatta a gep
2014. márc. 13. 14:01
5/5 anonim válasza:
Ettől még szülhetsz természetes módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!