Csaszar utan hüvelyi szules? Próbáltátok? 2. Babát várom. Az elso több okból lett csaszar.
Nekem is az első homloktartással volt, beilleszkedni sem tudott.
A második 20 hó korküllel született, megpróbáltuk a sima szülést, de ő sem szállt le, nem illeszkedett be és tényleg nagyobb volt. Ráadásul a császár is problémás volt az előző összenövések miatt.
Nekem a 2. szülésem lett császár a baba egészsége miatt. A 3. babámat simán szültem. Sima volt, igaz, fájdalmas. A baba enyhe arctartásban volt, de ez nem akadályozta a beilleszkedését, csak egy plusz tolófájásra volt szükség, hogy ki tudjam nyomni.
Egyébként azon ledöbbentem, amit az egyik válaszoló írt, hogy a hasát nyomkodták, igaz, oxit én is kaptam, de a babát nem próbálták kinyomni belőlem... Szegény, még szerencse, hogy nem vált szét a heg. :(
Érdemes próbálkozni a sima szüléssel császár után, de nyilván van rizikó is.
Nekem az első 2.66 kg volt a második 3.45 kg. Első 38. héten császár, mert a doki úgy megvizsgált, hogy elájultam a fájdalomtól...igy leesett a vérnyomásom és a baba szívverése lelassult.
A második babát hüvelyi úton szültem, és nagyon örülök neki, boldog vagyok, hogy azt is átélhettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!