Császár után hüvelyi szülés?
Nekem az elsö sürgösségi császár volt téraránytalanság miatt.
Négy év múlva minden probléma nélkül 2 órás vajúdás után megszületett simán a második gyerekem (mellesleg ugyanakkora volt, mint az elsö), semmit nem tettem ezért, mert nem is lehet.
Illetve csak annyit, hogy olyan orvost keresni, aki nem császároz autómatikusan a másodiknál. Meg természetesen a terhesség elött jó fizikai állapotba hozni magad, (normál súlyra) és sok sportot végezni, hogy ne legyél lerobbanva.
Mielött másik babát tervezel, az orvossal nézesd meg, hogy rendbejöttél-e teljesen.
Általában két év szünetet javasolnak császár után.
bocsi,off..
dejó ilyen történeteket olvasni:) Nekem tulajdonképpen ez is hozzájárult az orvos és kórház váltásomhoz,hogy találjak egy olyat,aki legalább megpróbálja és a kh. is támogatja,nem automatikusan műtenek..
Január végére vagyok kiírva,szóval még nem tudom összejön-e a dolog..Dokimmal megbeszéltük,hogy a legkisebb rendellenességnél sem kockáztat,de amíg minden rendben zajlik "békén hagy".Közel 3 év lesz a két gyerek között,az első magas egyenes állás miatt lett császár..Én tágultam,oxit is kaptam,csak a lányom nem jött:)
Külön tenni szerintem nem nagyon tudsz mit,max tényleg az,hogy nem kapkodod el a második terhességet,és jó kondiban vágsz bele,ja az orvosomnak az is feltétele volt,h max 10kiló hízásig engedi(bár rajtam volt 4-5 kiló plusz teherbeeséskor,szóval nem fújt el a szél:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!