Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár után császár vagy...

Császár után császár vagy sima szülés?

Figyelt kérdés
Majdnem 3év lesz a kettő szülés között.Első terhességem toxémia miatt császármetszéssel lett befejezve 35.héten.Most szülhetek majd rendes úton vagy császárra számítsak?Mitől függ?
2013. nov. 4. 10:34
 1/4 Mumusan ***** válasza:

Szia! Biztos infó nagyon felkészült szakemberektől. Nagyon aranyosak, segítőkészek:

[link]

2013. nov. 4. 10:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Sajnos ha toxémiás voltál,, ez fokozottan fenn fog állni a mostani terhességnél is. Húgom is az volt, és erre figyelmeztette a dokija. Nagyon vigyázz, és figyelj oda magatokra. Nem lehetetlen a sima szülés, de lelkileg én tuti császárra készülnék.
2013. nov. 4. 11:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is császárral szültem a 35. héten toxémia miatt.

Nekem azt mondta az orvosom, hogy a következő is császár lesz, mert nem egy orvos se merné vállalni, hogy hüvelyi szülés közben elszabadul a vérnyomásom.

Én a történtek után úgy vagyok, hogy mindegy hogy születik a második babám, csak egészséges legyen. Persze sajnálom, hogy kimarad az életemből a hüvelyi szülés.

Engem 200/110-es vérnyomással vettek fel a szülészetre, már fehérjét is ürítettem.

Most hányadik héten jársz?

Neked mondtak valamit arról, hogy megismétlődhet-e a toxémia?

Gratulálok a babához!

5 hónapos kislány anyukája

2013. nov. 5. 11:03
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!Kedves utolsó még csak a 7.hétben vagyok,de már rákérdeztem az orvosomnál,hogy mire számítsak szülés terén,azt mondta eldönthetem,de de ha úgy alakul akár simán is megszülhetem majd a babát....hát nem tudom...ez kicsit azért ijesztő..mert az előző dokim biztosra mondta hogy majd a második babánál is biztos császár lesz.Toxémiáról most csak annyit mondott a dokim,hogy ne gondolkodjak rajta,mert az nem jó.Majd meglátjuk.

Annak idején amikor a lányom született megoszlottak az orvosi vélemények erről.Volt aki azt mondta benne van a pakliban,volt aki azt mondta másodiknál már nem nagyon szokott előfordulni...Ez a bosszantó!!Miért nem lehet megmondani mire számítsak??!!

Én 1hónapot voltam kórházban a végére alig láttam a víztől,max adag gyógyszert kaptam,+ már túrós volt a vizeletem a sok fehérjétől...rettegés volt az az egy hónap...a végén már minden nap a szülőszobán voltam,mert nem tudták,hogy le tudják e vinni a vérnyomásom...Szóval igazán megmondhatnák mire készüljek ezek után

2013. nov. 5. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!