Császár a drágább vagy a sima szülés?
Én nem adnék többet, arra fogadtad fel, hogy levezesse a szülést amit vállalt is. Az, hogy ez hogy történik teljesen lényegtelen szerintem.
Kórháznak persze, hogy drágább,több eszköz kell hozzá, de hálapénzt szerintem nem befolyásolja.
Szerintem dragabb a csaszar.
Szules elott allok...vagyis van meg 8hetem de ez a kerdes engem is foglalkoztat.
Erdeklodtem nehany ismerosomnel, ketten azt mondtak ok megbeszeltek a dokival, hogy csaszarral szeretnek megszulni a piciket es a doki kerek perec 100.000Ft-ot kert ezert Toluk...ja es nem 40.hetre szerveztek a dolgot.
Fogadott orvosom van nekem is, de meg nem kerdeztem ra, hogy mennyi penzt ker a szulesert majd.
Ugy gondoltam 50ezer Ftot adok neki ( a vizsgalatok az elejetol (8.hettol) 8 majd 10ezer ftba kerultek alkalmankent)
Termeszetes uton szeretnek szulni mindenkepp, de ha csaszarra kerul a sor akkor is "csak" 60ezer Ftot szanok ra.
Nem tudom eleg lesz-e, vagy rakerdezzek?.
Aki esetleg elolvassa a hozzaszolasomat es netalan Miskolcon szul/szult, irjon mar annyit: eleg lesz-e ennyi penz az orvosomnak.
.Koszonom!
Ez igazából rajtad múlik
Ha császárra kerül a sor és te úgy érzed.akkor adhatsz többet neki mint amit sima szülésnél adtatok volna
Egyébként meg pénztárcafüggő
Az külön jó hogy nem adott konkrét árat,így a te véleményed számít majd hogy mennyit adsz neki...bármi is legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!