Testvéremmel történt ez a hihetetlen eset!?
Figyelt kérdés
Képzetljétek el, hogy pár nappal ezelőtt nagynéni lettem. A testvárem 20 éves, egyedülálló nő. Nem ez a fura,hanem az,hogy orvosi papírok bizonyítják,hogy nem terhes, aztán decenben 20án szűl egy egészséges kisbabát. Többször volt nőgyógyásznál, legutóbb október közepén. Minden ultrahangos leletére az van ráírva, hogy megvastagodott endometrium, grav, nem észlelhető. Szerintetek bepereljük a kórházat?2013. dec. 29. 16:21
31/33 anonim válasza:
És utolsó mit mondanál majd a gyereknek ha megkérdezi,mert hogy megfogja az biztos?
Igen kislányom bepereltem a kórházat,mert én nem akartalak igazán megszülni?
32/33 anonim válasza:
Ti tényleg elhiszitek ezt a storyt???
33/33 anonim válasza:
Én már az első válaszban írtam, hogy kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!