Ennyire hihetetlen?
Nekem nem volt könnyű szülésem, nekem meg azt mondják hogy minek rémítem meg az első babásokat? :-))
Ne foglalkozz vele :-))
Próbálom kiverni a fejemből, csak hát a hormonjaim meg vannak kattanva, és zakatolok...
Nem tudom, utána mi volt, mert a doki engem hívott, de lehet, tényleg őt nézték le, nem tudom.
Nekem "sajnos" (a sok gond miatt nem nyelek le semmit) olyan a vérmérsékletem,hogy valószínű azonnal vissza szóltam volna a csitrinek,hogy mit pampog?? Melegebb éghajlatra küldtem volna,az fix!
Majd egyszer ha nem többször biztos fog ez a kislány is szülni,akkor lesz tapasztalata-bár ha így áll most a dolgokhoz,akkor jól bebeszéli magának,hogy hú de fog fájni,és valószínű olyan pontra viszi magát ezzel,hogy fájdalomcsillapítóért fog könyörögni.
A kiscsaj csak saját magát alázta meg azzal,hogy fingja sincs a dolgokról,csak mástól "tudja" milyen is szülni,és így járt a szája!! (akkor én a csitri szemében az csillagos eget hazudtam volna le a szüléstörténeteimmel :-D)
A kismamák,akiknek meséltél,biztos vagyok abban,hogy "megbarátkoztak" a szülés gondolatával! és hogy nem gondolják azt,hogy hazudtál! Ha valaki átélt egy örömteli dolgot,azon ha mesél látszik,hogy tényleg az volt e,vagy hetet-havat hord csak össze!
Ilyen esetben két dolgot tehetsz! Vagy lenyeled,és utána sem rágod Magad az ilyen ostoba tyúkokon,vagy neki fordulsz!
Kedves Utolsó!! Nem értelek!! Miért tűnhetett volna úgy a kislánynak,hogy császár-ellenes a Kérdező,mikor Ő csak a szüléstörténetét mesélte el a többi Kismamának! Nem olvastam olyat,hogy "lenézően" megjegyzésekkel teli mesélt volna,csak azt,hogy elmesélte hogy hogyan szült! -az alapján pedig,ahogy leírta :Nem kaptam semmi sürgetőt, se fájdalomcsillapítót, szóval tényleg hagytak fájni, de akkor is kellemes emlék maradt, és ez szerint meséltem, hogy igen, fájt, de szuper volt, és nem félek a másodiktól sem...
Ebben hol van az,amiből úgy tűnhetett a kislánynak,hogy lenézi a császárosokat??
Boldog babavárást és egészséges kisbabát Minden Kismamának!!
Üdv: 3lányos,17hkm
Nekem abszolút kellemes élményként maradt meg az első szülés. Nem kaptam fájdalomcsillapítást, az utolsó vajúdós órába majd' beledöglöttem, még a férjemet is kiküldtem, konkrétan csúsztam-másztam a szülőszoba padlóján, a szülőágy lábába kapaszkodtam, mikor jött a fájás, mégis a kitolásos szakasz után (ami nekem pl egyáltalán nem fájt), annyira fel voltam dobva, hogy mondtam, ez olyan jó volt, hogy jöhet is a következő. Ennek ellenére, most hiába vagyok pár nappal a 2. szülés előtt, parázok, most erősödik fel bennem a vajúdós néhány óra, pedig az egész szülés lezajlott 5-6 óra alatt vizsgálatokkal, előkészítéssel, vajúdással, kitolással együtt.
Ja, és persze gátmetszésem is volt, fájt hetekig a szülés után. Na de én mindennel együtt véve azért félek a 2. szüléstől, főleg, hogy itt van a nyakamon. :-)
Nekem is nagyon pozitív élményként marad meg (pedig nagyon féltem az elején) én sem kaptam érzéstelenítőt, megmondom őszintén eszembe sem jutott, pedig kegyetlenül fájt. :)
mikor megkérdezik: "na milyen volt?" azt válaszolom, hogy nagyon jó. engem is hülyének néznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!