Hihetetlen energiák vannak bennem most, a 38. hét végén, ez tényleg lehet a szülés előjele?
Figyelt kérdés
Eddig csak kókadoztam, pár napja viszont mint akit kicseréltek: takarítok, főzök, intézkedek. Amikor a családban már mindenki kidőlt, én még bírom. Még a szexet is kívánom, pedig eddig nem. Hallottam, ez lehet a közelgő szülés jele, tapasztaltatok hasonlót?2008. aug. 6. 19:05
1/4 anonim válasza:
Naná, nálam is pont így volt :)
Annyit mentem, mint még soha, nagyon fel voltam dobva, úgyhogy írtam is a naplómba, hogy nagyon örülnék, ha ilyen hangulatban indulna be a szülés. Erre az időszakra kb. 1 hétre szültem...
Minden jót, és könnyű, szép szülést Neked!
2/4 anonim válasza:
Szia, nekem az első terhességemnél ugyanígy volt. A végén már nagyon fáradt voltam, aztán egyik nap hirtelen erőre kaptam, és takarítottam, pakoltam, pörögtem. Másnap a karomban volt a kisbabám.
Most is eléggé kifáradok, de 2 napja megint hihetetlen energiám van. Lehet, hogy szülünk? :-)
Szép, könnyű szülést!
3/4 anonim válasza:
Én ezt még nem hallottam, de elgondolkodtatott...eddig én is kókadtam, de ma..! Már a fél lakás ki van takarítva (pedig jó nagy..), és még el sem fáradtam. Még a hajlongás sem esett annyira nehezemre amennyire szokott. Hm..akkor gyorsan én is megnézem mit nem pakoltam még be a kórházi pakkba...egyébként én is a 38. hét végén járok.
4/4 anonim válasza:
Sziasztok.A pörgös kismamáknak .Ezt úgy hívják álítólag fészekrakó ösztön.Ilyenkor az ember lánya valóban meghibban és még a szomszédnál is kitakarítana ha hagynák.Én egy komplett ebédet főztem rántott hússal házi krumplival meg mindennel a szülés napján.2-3 perces fájásokkal.Aztán 6kor elindultunk este 7 55kor megvolt a gyerek.Mondta is a doki a magáét persze vigyorogva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!