Szülés 2 óra alatt? Hihetetlen, de mégis igaz!
Jövő hétre vagyok kiírva(első baba), tegnap beszélgettem az egyik ismerősömmel, aki már megszült.Azt mondta hihetetlen csoda szülése volt, 9kor elfolyt a magzatvíz, mire beértek a kórházba 5újjnyira nyitva volt, a magzatvíz elfolyástól számítva 2 óra kellett, hogy megszülessen a baba:)
Pedig normál súlyú volt a kis fickó, az anyuka meg kb 150 cm magas.
Csak gondoltam leírom, mert annyira sok "rémisztő" szülésről lehet hallani, amiért olyan sok kismama fél ettől.
Szóval fel a fejjel "sorstársak":)És ha valakinek van hasonló pozitív sztorija azt szívesen olvasom/olvassuk:)
este 11 kor elment a magzatvizem és éjfél után 20 perc a kezembe volt a kisfiam.
első szülésem volt.
egész nap voltak enyhe fájásaim, de igazán akkor kezdődött mikor elment a magzatvíz
kedves első,a tiéd is jó könnyű volt akkor:)
és köszi 2., remélem tényleg ilyen könnyű lesz:D
Nekem este 7-kor ment el a magzatvíz, és bár csak háromnegyed 11-kor lett meg a gyerek, de negyed 10-ig semmilyen fájásom nem volt. (nagy virgoncan sétálgattam, mondván, hogy milyen hülyeség félni tőle, hisz nem is fáj:D)
Aztán negyed 10-kor oxitocin, másfél óra múlva már a kezemben volt a kicsi (pedig első baba)
most mit értünk szülés alatt?! mert ha neked az a szülés, hogy amagzatvíz elfolyása után mikor jött a baba akkor éni s hűde szerencsés vagyok, mert onnantól ,hogy elment a víz 20 perc múlva megvolt.
nade.... 18 óra vajúdás után ment el a víz :DDDD akkor így már mindjárt nem olyan hűdejó, nem!?!?!?
Éjjel 3-kor ment el a víz mindenféle fájdalom nélkül. Gyalog mentünk be a kórházba (negyed óra innen), mert olyan szép éjszaka volt. :)
6-ra bedurvultak a dolgok és - császárral ugyan - fél 9-re lett meg a Fiam. (Rövid volt a köldökzsinór.)
Ennél rosszabb szülésed ne legyen!
13.30 vagyok. Igen addig csatangoltam a helyes kórházi hálóingemben. Apa tök ideg volt, folyton dohányozni járt az erkélyre, én meg elkísértem, és addig tartottam benne a lelket:)
Amúgy a fájások hamarabb kezdődtek, 6 óra felé, de nem volt egyértelmű, azért mentünk be:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!