Szülés 2 óra alatt? Hihetetlen, de mégis igaz!
Jövő hétre vagyok kiírva(első baba), tegnap beszélgettem az egyik ismerősömmel, aki már megszült.Azt mondta hihetetlen csoda szülése volt, 9kor elfolyt a magzatvíz, mire beértek a kórházba 5újjnyira nyitva volt, a magzatvíz elfolyástól számítva 2 óra kellett, hogy megszülessen a baba:)
Pedig normál súlyú volt a kis fickó, az anyuka meg kb 150 cm magas.
Csak gondoltam leírom, mert annyira sok "rémisztő" szülésről lehet hallani, amiért olyan sok kismama fél ettől.
Szóval fel a fejjel "sorstársak":)És ha valakinek van hasonló pozitív sztorija azt szívesen olvasom/olvassuk:)
Mindkét babám nagyon hamar megszületett, két órán belül. A szülésből mindkétszer az utolsó negyed óra volt a legkeményebb, de az is bírható. Szerintem a testi adottságokon kívül az is fontos, hogy ne féljen az ember a szüléstől, és ne pánikoljon előre, feleslegesen.
Mindenkinek könnyű szülést és jó babázást!
köszi nektek is:)
jó ilyen szülésekről hallani.Én sem félek, nem aggódom miatta, könnyű szülésre készülök:D
Jó volt ilyeneket olvasni! :)
Én most nem mesélem el az én szülésemet, mert én nem voltam ilyen szerencsés, és itt most nem beszélünk elrettentő példákról...
Ha nem felejted el, majd írd meg, hogy végül milyen szülésed volt!
Szia!
Nekem 15.15 kor jöttek a fájások,rögtön 5 percesek.19.15 kor már a karomban volt.1. baba.
köszi nektek is:)
ha nem felejtem el, akkor megírom, remélem be tudok majd állni a könnyen szülők sorába:)
huuuh...aszta!!!nem semmi.Kívánom hogy a negyedik babád is ilyen könnyen megszülessen:)
És hasonlót kívánok magamnak is :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!