Ennyire hihetetlen?
Nekez zulesem volt es nem haltaam bele :)
persze maradtak negativ elmenyek de csak pozitiv elmenyeket hoztam haza a tobbit igyekeztem ott hagyni a korhazban.Persze egy ideig gyotortek a dolgok, hogy miert kellett 2 napig vajudnom meg miert nem kaptam fajdaalomcsillapiast stb stb, de mara megszepult minden.En is a masodik babamat varom es Ot is ugyan igy megprobalom megszulni mindenfele beavatkozas nelkul, pedig mar valaszthato nalunk a csaszar is komplikaciomentes terhessegnel is.Persze van, hogy eljatszom a gondoloattal, hogy mi lenne ha kernem, de tudom, hogy csalodnek magamban ha meg sem probalnam a sima szulest pedig nagyon felek tole.
Szia! A második szülésem nekem is nagyon jó volt, pedig indított volt , és végig kaptam az oxitocint. Az utolsó 15 perc volt csak rosszabb.
Amúgy ha én ide le szoktam írni, hogy jó élmény volt, sokkal könnyebb szülni mint mondjuk szoptatni mindig le leszek pontozva.
Én lecsaptam volna a csajt. Pedig az első szülésemet az ellenek se kívánom:S
Aztán a második szülésemre mit mondott volna, azt megnéztem volna. 2óra alatt lezavartam a szülést, úgy, hogy "vígan" sétálgattam-"táncikáltam", "élet az úr" "we are one", "régi decembert" énekeltem a nagyfiamnak- távalatattam...
A szülésznő kedves"lekezeléssel"(na itt se nagyon vannak fájások, eltart majd egy darabig) mosollyal behívott megvizsgálni, és falfehéren közölte azonnal találjam meg a helyem, mert jó, hogy nem hagytam el a kicsit menet közben...
Fájdalomcsillapítás és minden faxni nélkül szültem... És nekem is fájt, kapaszkodtam én is a korlátba a fájás alatt, szuszogtam, guggoltam ahogy jól esett...
Nekem is nagyon pozitív élmény volt, gyors és könnyű szülés. Persze fájt nagyon, természetesen, de nekem ez nem volt egy megrázó dolog, sőt, a legszebb nap az életemben! Este 11kor értünk a kórházba, és éjfélkor megvolt a kislányom. Előtte otthon vártunk, mert olyan gyengék voltak a fájások, csak ez az egy óra volt kemény. Emiatt már engem is "megvádoltak" itt a fórumon is, hogy hát az akkor sem 1 óra volt, és hogy senki ne hencegjen azzal, h könnyen szült, mert az nem büszkeség...
DE AZ! Én büszke vagyok rá, és örülök, h egy csodás élmény!
:-) Minden Anya joggal lehet büszke!!!! Akár könnyen-természetes úton,akár nehezen-természetes úton,akár császárral szült-mert muszáj volt!
Sajnálom azokat a hölgyeket,akik nem képesek elképzelni sem,hogy valaki könnyen,nem elviselhetetlen fájdalommal,vagy rövid idő alatt hozták világra a gyermeküket!!
Felesleges is vitázni azon,hogy mi a lehetetlen,mert nem tudjuk,hogy másban mi játszódott le,hogy fogta fel,mennyire érezte keménynek a szülést!
Anyukák,legyünk büszkék arra,hogy világra hoztunk 1 (vagy több) gyermeket!! Szeressétek a gyermekeiteket,szeressétek a Párjaitokat,és legyen nagyon boldog,gondtalan életetek!!
:-)
Üdv: 3 lányos,17hkm
16-os válaszolónak, a kislányommal mi is fél 9-re mentünk a kórházba, vizsgálatok, előkészítés, burokrepesztés, stb. és fél 4-re (délután) lett meg a lánykánk.
De most a kisfiunkkal valószínűleg rejtett vajúdáson mentem át, mert már egy héttel korábban mondta a doki, hogy 2 ujjnyira ki vagyok tágulva, és nyákdugó sehol, és ha a kórházban lennénk most, akkor mehetnénk is szülni, ő konkrétan aznapra, vagy legfeljebb másnapra tippelte a babát. Ennek ellenére jött egy nagyon jó hét, összesen 2 jóslófájásom volt, szuperul aludtam éjszakánként, péntek este még nagyon jót pizzáztunk a családdal este 9-kor, és másnap reggel 5-kor kezdődött el a dolog úgy, hogy nem is éreztem, hogy ebből 2 óra múlva baba lesz. Őszintén, álmomban sem jutott volna eszembe. És mégis. Szóval van ilyen, hencegés vagy sem. De még így sem könnyű persze a szülés, talán csak nem olyan fárasztó, mint amikor órákon keresztül szívja az erődet a vajúdás és utána a kitolási szakasz.
(előző voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!