Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Testvéremmel történt ez a...

Testvéremmel történt ez a hihetetlen eset!?

Figyelt kérdés
Képzetljétek el, hogy pár nappal ezelőtt nagynéni lettem. A testvárem 20 éves, egyedülálló nő. Nem ez a fura,hanem az,hogy orvosi papírok bizonyítják,hogy nem terhes, aztán decenben 20án szűl egy egészséges kisbabát. Többször volt nőgyógyásznál, legutóbb október közepén. Minden ultrahangos leletére az van ráírva, hogy megvastagodott endometrium, grav, nem észlelhető. Szerintetek bepereljük a kórházat?
2013. dec. 29. 16:21
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
25%
Védekezés luxus... ha én tudom, hogy esetleg balul sült el az együttlét íratok fel tablettát. Az elképzelhető, hogy nincs tünet, de olyan nincs hogy nem látják. Az meg, hogy most egyedülálló egy 3 éves kapcsolat után még cinkesebb. Szerintem érdemes lenne komolyan elbeszélgetned a testvéreddel mit hazudozott nektek. Egy papír meg nem jelent semmit. Akár fizethetett is érte. Nem értem az embereket. Ennyire unatkoznak? A másik hogyha én érzem magamon és sejtem hogy terhes vagyok addig járok utána még ki nem derül. Akár más városban vagy más országban. Meg azért már az is furcsa ha sejti hogy terhes akkor benne lehet pakliban, hogy tudta már akkor hogy balul sült el a dolog. Biztos azért is hagyta ott a barátja mert már tudta biztosra és a felelősség már messze áll tőle. B...i tud védekezni nem... ilyen kérdésekre ilyen válasz jár...előbb otthon kérdezz körül mielőtt idejössz ilyeneket kérdezni...
2013. dec. 29. 18:44
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk akkor a 32.héten lehetett kb... Akkor még jódarabig nem is engedik ki... Kb 2 hónapig,vagy amig a 2kilot el nem éri..
2013. dec. 29. 19:00
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

szerintem szóljatok a fókusznak,aktívnak,stb..

és akkor elhiszik

2013. dec. 29. 19:52
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

Látniuk kellett volna.

2 hetet voltam gyakorlaton nemrég. Még azt is meg tudják állapítani, hogy hány nap múlva fog menstruálni a nő, ugyanis a méhnyálkahártya is látható, valamivel világosabban rajzolódik ki, mint méhfal.

Az oktató orvosom egy esetben, mikor cisztákat nézett, még a számukat is megállapította. Volt egy lány, aki 5 hetes terhes volt, ott állapították meg.

Ma már sok helyen korszerű gépek vannak sőt, ha a méhnyálkahártya meg van vastagodva olyan időpontban, mikor még relatíve vékonyabbnak kellene lennie (pl. menstruáció utáni 3-4 nap) akkor eleve fennáll a terhesség gyanúja.

Ezért furcsa... nem egy elmaradott afrikai országban élünk, ahol elvétve van egy ősöreg ultrahanggép, ha van és terhes nő csak akkor lát kórházat, ha komplikáció adódik a szülésnél és valami csoda folytán eljut oda...

De a minimum lenne egy vér/vizeletvizsgálat.

2013. dec. 29. 20:10
 25/33 anonim ***** válasza:
Miért nem érdeklődtök a kórházban,hogy ez hogy történhetett meg? Mennyi idősnek becsülik a babát?
2013. dec. 29. 21:11
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez gyanús nagyon. Olyan van, hogy valaki 200kg-os és a hasi ultrahangon nem veszik észre a babát, bár ehhez tényleg brutál elhízottnak kell lennie, de ebben az esetben a hüvelyi ultrahang akkor is kimutatja a terhességet. Egyszer sem csináltak hüvelyit? Ezt kicsit nehéz lenne elhinni. A másik eshetőség, hogy valami amatőr orvost fogott ki, aki a piacon vette a diplomáját. Szülésznőkkel értekeztem erről pár hete és ők mondták ezeket. Mindegy. Jó egészséget nekik!
2013. dec. 29. 23:56
 27/33 anonim ***** válasza:
En szemelyesen ismerek olyat akinek 2 tini koru gyermeke volt amikor nem tudott rola, hogy teherbe esett. A lanya kb 18 volt a fia 16. A no jocskan 45 korul-felett. Duci volt, szoval fel sem tunt, hogy valaki novoget a pocakban...es hat ment o dokihoz, hogy mozognak a belei gorcsolget itt meg ott...sehol senkinek nem tunt fel de meg neki sem, hogy babat var es eljott a nap mikoris ot is a surgossegire aztan a szuleszetre vittek....egy egeszseges kisfiunak adott eletet. A faluban hatalmas volt a sokk ahol elnek. A no nem volt eppen a legkedvesebb a sajat lanyahoz...szoval az elet figyelmeztette. ...es hat meg diplomas is - mert ugye sok magyar az eszt csak ehez kepes kotni...szoval vannak csodak. Nem tul gyakran, de elofordulnak.
2013. dec. 30. 05:54
 28/33 anonim ***** válasza:

Nekem az egyik tanárom mesélte, hogy volt egy csaj az óráján (elég vékony) a suliban aki egyszer csak kikéredzkedett óráról, mert rosszul volt. Kiderült, hogy szülni megy!

Állítólag nem látszott rajta, hogy terhes, csak mintha kicsit meghízott volna, illetve bő pólókban kezdett járni (mindenki azt hitte azért, mert szégyelli, hogy hízik).

Ez még a 90-es években volt.

Hát nem tudom hogy nem vesz észre egy babát az ultrahangos...

2013. dec. 30. 10:43
 29/33 anonim ***** válasza:
46%

hát ha kb 30-32 hétre született akkor oktoberben volt kb 20-22 hetes. ha akkor nem keresték az ultrahanggal mert papir ugye volthamarabbrol hogy nem terhes akkor végülis benézhették. Mivel veszélyeztetve vannak (gondolom a pici inkubatorban van) igy siman perelhető a korház illetve akik vizsgálták tesod. Remélem minden rendben lesz egészségesen térnek majd haza.

Amugy öcsém fog.gatlo mellett lett,illetve nemrég itt gyakorin volt egy kérdező akit elkötöttek 2. vagy hanyadik gyerek utan és megint terhes lett. Csodák vannak. vagy inkabb orvosi hibák. Ha megjött volna nem is sejtettem volna hogy terhes vagyok kb a 23.hétig semmi tünetem nem volt és akkor rugott először egyértelmüen a baba. akkor már összetéveszthetetlen volt a bélmozgassal. Ráadasul ha mindenhol mondta hogy gyogyszert szed csak átfutottak rajta uh val mert gondolom sztks haladós rendelésre ment akkor más se veszi észre. nekem egyszer 18.hetesen annyira lent ült hogy csak a bordaitol felfele latszott mint akinek nincs popsija mert a többit takarta a csontom. szoval ha nem keresték volna és nem gyakorlott szem nézelődik nem nagyon talaltak volna.

tényleg remélem hogy jol lesznek és tesod felnő a feladathoz illetve boldog anyuka lesz.

egészséget kitartást.

2es (30hkm)

2013. dec. 30. 11:24
 30/33 anonim ***** válasza:
69%
hogy a kérdésre válaszoljak, igen beperelném a kórházat
2013. dec. 30. 16:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!