Testvéremmel történt ez a hihetetlen eset!?
azért az ultrahangon észrevették volna. ha igaz akkor uht nem is csinaltak. annyira nem tud elbujni. egyszer korhazban voltam vetéléssel melettem egy 8hetes ikreket varo kismama feküdt akinek sima hasi uhn ahol nem a babát nézték hanem belsö szerveket derült ki hogy terhes. akkor 6hetes volt. majd 2hét mulva ismét sima hasi uhn(állndo epe meg gyomorpanaszai voltak) látták meg hogy az egyik baba elment. nem tudom mikor nézték meg utoljara ultrahanggal de biztos nem az utolso 3honapban mert akkorát mar nem lehet benézni és annyira elbujni sem tud.
nem hiszem el hogy ennyire benézzék. első 5honapban még ok. de utolokban mar nonszensz. akkortajt nem is volt orvosnal gondolom.és ha igy van hiaba perelnétek be. amugy nem irtad egészségesek?
és amikor szülésre került sor akkor hogy vették észre hogy ez szülés nem pedig vakbél mondjuk?
Ha most szült és októberben még volt ultrahangon, akkor teljesen kizárt dolognak tartom, hogy ne vegyék észre!!!
Szerintem inkább a testvéred mondta ezt!
Könyörgöm már egy kis, pár hetes terhességet is látnak. A 6. terhességi hétnél már szívhang látszódik! Neki meg 7 hónapos terhességet nem vesznek észre! Hagyjad már!
Én nem a kórházat perelném, hanem a testvérednek magyaráznám le, hogy tudja kinek mesélje ezt be, inkább mondja el az igazat, hogy terhes lett, csak nem merte elmondani.
Érdekes a sztorid...ezek szerint a tesód többször ment nőgyógyászhoz, uh-ra, azzal, hogy valószínűleg terhes. Egyszer sem küldte el a doki hcg vérvételre? A tesód egyetlen terhességi tesztet sem csinált, ha terhességre gyanakodott?
Nem láttak uh-n egy közel 30-40 centis babát? Na ne röhögtess, mert a 16. hét után egy sima doppler készülékkel is befogható a baba szívhangja!
A nőgyógyász mégis hogyan vizsgálta? 20 méterről ránézett?
Ha ez a sztori igaz, amit kétlek, akkor a tesód ritka ostoba, hogy 9 hónap alatt egy terhességi tesztet sem csinált!
Csinált több tesztet is, mind negatív lett! A baba is, és a testvérem is egészséges, de valószínűleg korábban jött a kiírtnál, mivel 1650 g-mal született, így még nem engedték haza. Egyébként onnan vette észre,hogy 2 napja állandóan görcsölt, a műsodik nap annyira, hogy bevitték a sürgősségire. Ott vizsgálták meg, vitték a szülészetre.
De nem szeretnék tovább magyarázkodni, sem védeni a testvéremet, sem magamat, így nem lesz több hozzászólásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!