Érdekelne, szerintetek miért történhetett így? Persze nem biológiai értelemben. Hihetetlen, és felfoghatatlan mindig egy olyan ember halála, aki mindenféle panasz és előjel nélkül hagy itt minket.
Párom édesapját 2012.12.22-én álmában érte a halál.Számunkra felfoghatatlan, hogyan történhetett, hiszen nem volt beteg,nem panaszkodott semmilyen tünetre.Két hétig náthás volt,elkapott valami influenzát.Konkretizálva a kérdésemet,szerintetek ilyenkor mi történhet?A fájdalom mentes,észrevehetetlen halál jó halálnak minősül.Ez azt jelentené,hogy megelégedéssel távozott?Biztonságban érzi szeretteit,és tudja hogy rá már nincsen szükség?Vagyis mindent elmondott,mindent megcselekedett,amit az élet megkívánt tőle?A háttere a történetnek,hogy magára hagyta fiatal feleségét,aki mellől békében távozott.Vagyis ellentétbe ütközök ezen a ponton,hiszen elengedhetetlen lett volna,hogy vigyázzon arra a nőre,akinek a világot jelentette.Nem tudom ,hogy mit gondoljak.Megnyugtatóbb lenne abban a tudatban élni,hogy "magától" békében hagyott itt minket.Kérlek írjátok meg véleményeteket!
Előre is köszönöm.
Az ezotéria nem tudomány.
Egyébként semmit sem jelent a halál formája, egyszerűen meghalt, ez van. Részvétem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!