Leesett egy csillár a plafonról. Ez tényleg rossz előjel?
Sziasztok!
Ma leesett a csillár a szüleim szobájában, de nem tört szét viszont semmilyen külső hatás nem érte, senki nem volt a szobában. Édesanyám azt mondja, hogy mielőtt az egyik unokatestvére meghalt, szintén leesett egy csillár a halott rokon szüleinél. Állítólag dédmamám már akkor is megjósolta ebből a halált.
Fontos lenne a komoly válasz mert 2 nap múlva mandula műtétem lesz és már igen veszélyes korban vagyok... Mellesleg nem vagyok babonás, de ez már nem az első ilyen "jel" az elmúlt héten. Válaszokat előre is köszönöm!
25/F
25 évesen miért lennél veszélyes korban ? A párom manduláját idósebb korban vették,ki és semmi gond nem volt Az viszont nem jó,ha ilyen babonákkal idegesíted magad. Ez rosszat tesz a gondolkodásodnak a műtét előtt.
A csillár pedig azért esett le,mert kilazult a felfüggesztése.
:) Mindenképp írni fogsz, ebben olyan biztos vagyok, mint ahogy itt ülök! :)))
Aznap haza is engednek? Hanyadikán fogsz írni? :)
Szerintem nyugodj meg semmi rossz nemfog történni :)
Egyszer nekünk is leesett a csillár a plafonról és semmi rossz dolog nemtörtént szóval nyugi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!