Disznó ölésről álmodni jó vagy rossz előjel?
Azt álmodtam, hogy férjem meg én mentünk a hatalmas kocáért egy disznóólhoz, hogy majd mi ketten fogjuk megfogni a disznót és anyósom szúrja majd meg. De amikor az ólhoz értünk felébredtem, csak a kést láttam mama kezében.
Jó a viszonyom nagyon is anyósommal. Szóval szerintetek rossz, vagy jó előjel? Vagy csak mert terhes vagyok, a hormonok játéka lenne?? :)
KÉS - Agresszivitás. Női álomban: gonosz indulatok. Késsel ha rádtámadnak: nőknél: neked is terhedre vannak a saját indulataid, érzed, hogy ennyi hiba nincs is a világon, mint amennyit Te képes vagy találni másokban.
Levegőben, magától mozgó, rémületet keltő kés: régóta tűrsz; a békesség kedvéért alkalmazkodsz, megalkuszol, valójában gyilkos indulatok halmozódnak fel benned, amiknek a kitörésétől joggal tartasz. Sok kés: sok felgyűlt indulat, amelyet nem akkor és ott adsz ki magadból, ahol az helyénvaló lenne.
Csak ennyit találtam, ezek sem pont ide illenek de talán tudsz belőle okosat kiolvasni. :)
Várjál jól értem? Az ólhoz értetek. (álmodban) Felébredtél. Már csak az anyósod láttad egy késsel. (már ébren)
Nekem ez elég rossz jelnek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!