Halott babával álmodni? Rossz előjel?
nyugodj meg! én olyat álmodtam hogy meghalt a cicám de mégsem lett vele semmi! ez csak egy álom! nem hiszem hogy bármi köze lenne hozzá. na meg állítólag ha megálmodjuk a saját vagy más halálát akkor hosszú ideig fog élni. szóval nem hiszem hogy rosszat jelent. egyébként nézd meg ezt a kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
nem hiszem hogy valóra vált :D
nem akarlak elkeseríteni...
én nagyon-nagyon sokszor megálmodom a dolgokat, ami néha jó, de legtöbbször borzasztó.
a dédim halálát is megálmodtam... pontosan...
de ez csak én vagyok és nincs 2 egyforma ember!
Nem vagyok babonás, sem érdekelt az álomfejtésben....szóval nekem nem lenne rossz előjel.
Viszont van egy ismerősöm, aki évek óta foglalkozik álom- és szimbólumfejtéssel. Nagyon érdekes amiket néha mesélt. Csak annyi maradt meg nekem az értelmezéseiből, hogy semmi nem az, aminek látszik.
A sötét nem sötétet jelent feltétlenül és a bugyirózsaszín álmok sem mindig az idilli boldogságról árulkodnak.
Az is lehet,hogy azért álmodtad,mert a baba sokat jár a fejedben,és az agyad így dolgozza fel.Nem kell félni--bár jobb félni mint megijedni--.
Mikor álmodsz,az agyad akkor is dolgozik.Egyébként azt tudtad,hogy akinek megálmodod a halálát,az sokáig fog élni?Felénk így tartják.
Én remélem,hogy aki babát szeretne--köztünk engem/minket is--minden a legnagyobb rendben lesz,és egészséges lesz úgy az anyuka,úgy a baba is!Gondolj szép dolgokra,úgy mint mikor még nem álmondtad volna meg!Mikor este becsukod a szemed,gondolj arra,milyen jó lesz,mikor megszületik,a hasadra teszik,és azt mondják:Gratulálok anyuka!Egészséges babája született!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!