Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Testvéremmel történt ez a...

Testvéremmel történt ez a hihetetlen eset!?

Figyelt kérdés
Képzetljétek el, hogy pár nappal ezelőtt nagynéni lettem. A testvárem 20 éves, egyedülálló nő. Nem ez a fura,hanem az,hogy orvosi papírok bizonyítják,hogy nem terhes, aztán decenben 20án szűl egy egészséges kisbabát. Többször volt nőgyógyásznál, legutóbb október közepén. Minden ultrahangos leletére az van ráírva, hogy megvastagodott endometrium, grav, nem észlelhető. Szerintetek bepereljük a kórházat?
2013. dec. 29. 16:21
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
73%
Inkább tanulnál,minthogy ilyen hülyeségeket találsz ki..
2013. dec. 29. 16:32
 2/33 anonim ***** válasza:
57%

lett valami baka a babának? ha tudta volna hogy terhes abortálja?ha valamelyikre igen a válasz be lehet perelni. de csak mert benézték és semmi baj nincs belőlefelesleges. nem tudja eltartani? mért akartok perelni?mit szeretnétek?

nem mozdult meg egyszersem neki a baba? azért 30.héttöl már érezni rendesen. mért nem erőltette hogy ő márpediglen terhes? azért itt neki is van felelősége nem csak a korháznak.

nem azért hogy a kprházat védjem de ilyet benézni manapság.... meg h nővéred sem vette észre. azért ez ritka dolog.

2013. dec. 29. 16:33
 3/33 anonim ***** válasza:
78%
Nem biztos az hogy hülyeség.Egyébként én nem perelnék.
2013. dec. 29. 16:34
 4/33 anonim ***** válasza:
91%
Kiárt. s időre jött a baba? mert azért 20.héten már mocorog a kicsi...
2013. dec. 29. 16:36
 5/33 anonim ***** válasza:
86%
vagy csak nem merte elmondani otthon h bekapta a legyet....sőt...
2013. dec. 29. 16:36
 6/33 anonim ***** válasza:
90%
Igen inkább nem merte bevallani,otthon hogy gyereke lesz.
2013. dec. 29. 16:41
 7/33 anonim ***** válasza:
50%
Nem kell perelni a kórházat,de ez igaz történet,mert léteznek ilyesmik. Kórház és a fiatal anya is felelőségre vonható,mind kettő hibázott,nagyon is. Ha az anyuka nem akar tudomást szerezni a babáról akkor baba elbújik és nem lehet menstruáláskor se észrevenni ha terhes, vagy nagyonk övér meg erős has fal is.Baba mozgása nem összetéveszthető,meg hason is meg tüneteken lehet látni,ha állapotos valaki.Valami nem stimmel ebbe a történetbe.
2013. dec. 29. 16:43
 8/33 A kérdező kommentje:
A hugom egyáltalán nem akart még gyereket, főiskolai hallgató. Mindig védekezett tablettával, és amikor fura jeleket tapasztalt, mindig ment orvoshoz. Jelenleg a szüleink finanszírozzák a tanulmányait is, rendszeres jövedelme nincs. Persze nagyon örül most már a gyereknek, de azt mondta ha tudha volna nem biztos benne,hogy megtartja. Nem hiszem,hogy feljelentést tesz, csak engem érdekel,hogy ti mit tennétek ebben a helyzetben. Egyébként nem lehetett rajta látni,hogy terhes, nem kövér, de nem is pille súlyú. Voltak fura mozgások, de miután az ultrahang nem mutatott ki semmit, arra gondolt,hogy biztosan csak a szervezete játszik vele. Ja és nem volt olyan,hogy kidudorodott a baba vagy ilyesmi. Amikor én terhes voltam, az utolsó hetekben szinte nem is volt egyenletes a pocim, mert valahol mindig kidugta magát a gyerek.
2013. dec. 29. 16:48
 9/33 anonim ***** válasza:
9%
Legalább az apát tudja ki?
2013. dec. 29. 16:52
 10/33 anonim ***** válasza:
88%
Ne haragudj kérdező. De te hány éves vagy? Ha a nővéred 20... akárhogy is de az egész sztori nevetséges. Feltételezzük hogy ikrek vagytok. Akkor max 19 lehetsz mivel irtad hogy terhes voltam... szerintem elég gáz ez a felelőtlenség... lehet lepontozni.. ez az egész ultragáz akármi is legyen az igazság...
2013. dec. 29. 16:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!