Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szulesnel szolhatnak a mukorom...

Szulesnel szolhatnak a mukorom miatt?

Figyelt kérdés

Sok helyen hallottam mar, hogy csaszarnal gond lehet, foleg ha szines, de ez a termeszetes szulesre is vonatkozik? Szolhat miatta a doki?

[link]

ilyen nagysagu a kormom

Elore is koszi!

Nati

2013. dec. 26. 21:59
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
63%

Nekem műkörmöm van. Progi császárral szültem (még mielőtt vki a műkörömből levonná azt a következtetést, hogy én vmi óhajcsászáros p.csa vagyok, hát nem) és a dokim sokszor dicsérte a körmöm, hogy milyen érdekesek. Nekem rövid körmeim vannak, amikor a pici megszületett szinte csutka rövid és íves volt, később már hosszabb és szögletesebb. Viszont mindig nagyon feltűnő. Soha egy doki sem tette szóvá.

Ha Te biztos vagy benne, hogy ezzel is el tudod látni a babád, akkor hagyd fent.

Aztán aki nem műkörmös: Belegondoltál, hogy a műkörömtől vastagabb az ember körme? Meg is magyarázom: vastagabb körömmel nehezebb megkarmolni a babát. Nem igaz? :) Kezet meg lehet mosni fertőtlenítő szappannal és akkor nem lesz bacilus, baktérium, vírus a körmöd ALATT, és nem a műkörmön.

Viszont a szoptatást én sem értem, de hát ebbe nem lehet beleszólni.

Na, pontozhattok!

2013. dec. 27. 15:39
 22/34 anonim ***** válasza:
27%
Amit a kérdező belinkelt az nem szögletes, hanem karom amivel kiválóan ki lehet marni a baba bőrét, vagy belekapni a szemébe.
2013. dec. 27. 16:16
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
A 4. gyermekemet várom, vannak műkörmeim, kerekek ápoltak. Nyilván nem karom. Most 33 hetes vagyok és fogalmamam nincs milyen a terhesség alatti előtej. Mindig a szülés után indult be és utoljára is két évig szoptattam.
2013. dec. 27. 18:42
 24/34 anonim ***** válasza:
Én igaz hogy nem a szülészeten feküdtem, hanem a sebészeten, de ha sürgősségi császármetszésre kerül sor, akkor ugyanúgy a műtőben kötsz ki.. Nos a szobatársamat műtötték, és neki azért szóltak a műköröm miatt, mert azt az ujjra csíptetős EKG - t nem tudják tőle feltenni.
2013. dec. 27. 20:21
 25/34 anonim ***** válasza:
Nekem egy csepp előtejem nem volt.Nagy 2.5 évig,kicsi még csak 9 hónapja szopizik. Egyépként igen szólhatnak a műköröm miatt.
2013. dec. 27. 21:09
 26/34 anonim ***** válasza:

Van ahol szólnak,van ahol nem doki,kórház válogatja. Moszkvában biztos más a szokás....mint itthon.

Off: Engem zavarna az ekkora köröm,de ez én vagyok. Én leszedettem,azóta nincs is fent,ennek 4 éve.

Az előtejnek semmi közé a későbbi szoptatáshoz. Van olyan akinek ömlik az előteje,mégse tud majd szoptatni és fordítva.

2013. dec. 28. 07:42
 27/34 anonim ***** válasza:

Szia bár nem tudok válaszolni ezért bocsi,de had kérdezzem már meg hogy ott neked azt mondtak ha ninvs előtejed akkor nem lesz tejed?ez komoly? Nállunk mindenhol azt szajkozzák ez nem függ össze. szüléskor vagy utanna is beindulhat n feltétlen elötte. növéremnek is utanna 2!nappal indult be. Na most akkor döntse el az ember hogy mit higyjen.Hát remélem azért lesz tejed(meg ezek alapjan nekem is),még ha cumisüvegböl is és kell mellé tápszer fontos dolgok vannak benne a babáknak. Am grat az ikrekhez.

Müköröm. érdekes téma. Nekem volt én leszeDttem de csak mert meguntam és már fájtak is alatta. amugy nekem olyan vékony a körmöm és folyton leyörik szoval veszélyesebb mint a tompa műköröm. De nekem kicsik voltak unokaöcsém bodyán a pici gombokat alig tudtam megfogni az ekkorákkal(kiprobaltam azt is) és nem dijazta a bénázásom. No de ha neked megy az jo. mondjuk a csiptetős ekg miatt lehet esetleg gond de nem hiszem h ezt ne tudnák kiküszöbölni.

33hkm

2013. dec. 29. 17:10
 28/34 anonim ***** válasza:
Nekem vannak ikreim (igaz nem Moszkvában szültem Őket), ezért pontosan tudom milyen helyzetek adódnak egy ilyen pici babával. Nálunk nagy problémák nem voltak, mégis inkubátorban volt az egyikük 12 napig. Iszonyú szerencsétlennek érzi ilyenkor magát az Anyuka, bénázik, tanácstalan, hiszen soha nem volt még inkubátor közelében sem, most meg a saját picije fekszik benne. Hogy egy ilyen helyzetben még bonyolítsam is a saját dolgomat ilyen hegyes körmökkel, talajt adjak a nővérek beszólásainak, bunkózásainak...felesleges. Tudom, mert átéltem.
2013. dec. 29. 17:30
 29/34 anonim ***** válasza:
0%
Miért érzem úgy, hogy valami vicc ez a Moszkva???
2013. dec. 29. 19:19
 30/34 A kérdező kommentje:

Igazabol en is meglepodtem kicsit, amikor ezt mondta a doki(allitasa szerint azert, mert mindenem alacsony, ami szamit ehhez) de basszus, kinek higyjek, ha nem neki? :D

Az elotejes dolog pedig, igazabol anyukamnak, noveremnek, sogornomnek, korulottem szinte senkinek nem volt semmifele eloteje, nem is lett tejuk egyaltalan, ezert gondoltam en is ugy, hogy akkor valszeg nekem sem lesz.....de hogy itt irjatok sokan.....nem tudom, persze, ha lesz tejem, nyilvan megprobalom a szoptatast.....

Utolso, miert lenne "vicc" Moszkva?

2013. dec. 29. 20:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!