Szulesnel szolhatnak a mukorom miatt?
Sok helyen hallottam mar, hogy csaszarnal gond lehet, foleg ha szines, de ez a termeszetes szulesre is vonatkozik? Szolhat miatta a doki?
ilyen nagysagu a kormom
Elore is koszi!
Nati
Nekem egyik terhességem alatt sem volt előtejem, mégis anyatejesek voltak a gyerekeim. A körmóket szülés előtt szedd le. Mivel ikreket vársz, ezért eselyesebb hosszabb ideig a kórház. Az oxigenhiany jól latszik a köröm alatt, ha eltakarod, akkor nyilvan nem veszik észre.
Lehet, hogy eddig nem okozott gondot a műköröm a gyerekelltásban, de akkor is balesetveszelyes. Sokkal higiénikusabb a sajat köröm, kónnyebb tisztan tartani.
Ha te akarod a gyerekeidet gondozni, akkor az első néhány hetben nehez lesz elmenni a műkörmöshóz. Ha megoldod, az csak a gyerekeid rovására megy.
De a lényeg az, hogy nagyon balesetveszélyes. Nem azt mondom, hogy kart fogsz okozni a gyerekeidnek, de sanszosabb, mint kisebb kórmókkel.
Nekem nem szóltak műköröm miatt, tesómnak sem. Állítólag azért nem szererik egyes helyeken, mert ha gond van, nagy vérzés, oxygénhiány, akkor lilulnak a körmök. A színes alatt meg ugye nem látszik. De ez akkor körönlakkra is érvényes kellene, hogy legyen.
A szoptatásról annyit, hogy ha bírod majd tejjel ( aminek semmi köze ahhoz, hogy terhesen van-e előtejed) akkor a szoptatás sokkal egyszerübbint az állandó mosogatás megelegítés, sterilizálás, stb. Viszont ha alacsony a prolKtinod, akkor tényleg nem esélyes a szoptatás.
Aki szerint engem nem erdekel a gyerekeim egeszsege : szivem, en leirtam,hogyha zavarna a babazasban, nyilvan leszedetnem, az, hogy Te nem tudsz olvasni es szoveget ertelmezni, az mar nem az en bajom!
A tobbi -ertelmes- valaszadonak meg koszonom a tanacsokat! A dokimat nem zavarja, beszeltem vele errol, szoval szulesre maradnak, szerintem, hogy utana mi lesz, azt majd meg eldontom.
Kedves kérdező! Akkor miért írtad ki a kérdést, ha beszéltél a dokiddal?
Ha arra voltál kíváncsi, hogy szépek e a kórmeid, akkor azt kellett volna kérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!