Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szulesnel szolhatnak a mukorom...

Szulesnel szolhatnak a mukorom miatt?

Figyelt kérdés

Sok helyen hallottam mar, hogy csaszarnal gond lehet, foleg ha szines, de ez a termeszetes szulesre is vonatkozik? Szolhat miatta a doki?

[link]

ilyen nagysagu a kormom

Elore is koszi!

Nati

2013. dec. 26. 21:59
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyik terhességem alatt sem volt előtejem, mégis anyatejesek voltak a gyerekeim. A körmóket szülés előtt szedd le. Mivel ikreket vársz, ezért eselyesebb hosszabb ideig a kórház. Az oxigenhiany jól latszik a köröm alatt, ha eltakarod, akkor nyilvan nem veszik észre.

Lehet, hogy eddig nem okozott gondot a műköröm a gyerekelltásban, de akkor is balesetveszelyes. Sokkal higiénikusabb a sajat köröm, kónnyebb tisztan tartani.

Ha te akarod a gyerekeidet gondozni, akkor az első néhány hetben nehez lesz elmenni a műkörmöshóz. Ha megoldod, az csak a gyerekeid rovására megy.

De a lényeg az, hogy nagyon balesetveszélyes. Nem azt mondom, hogy kart fogsz okozni a gyerekeidnek, de sanszosabb, mint kisebb kórmókkel.

2013. dec. 27. 06:49
 12/34 anonim ***** válasza:
95%
Én leszedetném az első pár hétben. Egyrészt, mivel ikreid lesznek, előfordulhat, hogy korábban érkeznek. Vékonyabb, sérülékenyebb a bőrük. Hallottam már olyat, hogy a koraszülött osztályon a doki megkérte az anyukát, hogy szedesse le a hegyes körmeit, mielött benyúl az inkubátorba... Másrészt nem túl higiénikus, sokkal több baci tapad meg a körmök akatt... Az elején annyira gyenge az immunrendszerük, én biztos nem kockáztatnék. Azt, meg hogy a szülésnél zavarja e a dokikat, a nőgyógyászodtól kérdezd meg:) De a legtöbb helyen nem szokták szeretni... Főleg császárnál.
2013. dec. 27. 07:51
 13/34 anonim ***** válasza:
43%
Hagyjátok, a kérdezőt úgysem érdekli a gyerekei egészsége, ő divatolni akar a k*rvás körmeivel.
2013. dec. 27. 08:31
 14/34 anonim ***** válasza:
68%
Nekem sokáig volt műkörmöm, de amióta gyerekeim vannak eszembe sem jutott. A fent leírtak miatt. Nem ettől lesz valaki igényes, és a gyerek a legfontosabb.
2013. dec. 27. 08:39
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem szóltak műköröm miatt, tesómnak sem. Állítólag azért nem szererik egyes helyeken, mert ha gond van, nagy vérzés, oxygénhiány, akkor lilulnak a körmök. A színes alatt meg ugye nem látszik. De ez akkor körönlakkra is érvényes kellene, hogy legyen.

A szoptatásról annyit, hogy ha bírod majd tejjel ( aminek semmi köze ahhoz, hogy terhesen van-e előtejed) akkor a szoptatás sokkal egyszerübbint az állandó mosogatás megelegítés, sterilizálás, stb. Viszont ha alacsony a prolKtinod, akkor tényleg nem esélyes a szoptatás.

2013. dec. 27. 10:22
 16/34 anonim ***** válasza:
Nem szolnak,mert ez orvos,szülésznő és kórháza válogatja. Kérdezd meg őket,hogy baj-e, vagy rajtad lehet-e a műköröm. Nem baj ha 21 hetesen még nincs tejed,majd később lesz.
2013. dec. 27. 10:42
 17/34 A kérdező kommentje:

Aki szerint engem nem erdekel a gyerekeim egeszsege : szivem, en leirtam,hogyha zavarna a babazasban, nyilvan leszedetnem, az, hogy Te nem tudsz olvasni es szoveget ertelmezni, az mar nem az en bajom!

A tobbi -ertelmes- valaszadonak meg koszonom a tanacsokat! A dokimat nem zavarja, beszeltem vele errol, szoval szulesre maradnak, szerintem, hogy utana mi lesz, azt majd meg eldontom.

2013. dec. 27. 11:07
 18/34 anonim ***** válasza:
68%

Kedves kérdező! Akkor miért írtad ki a kérdést, ha beszéltél a dokiddal?

Ha arra voltál kíváncsi, hogy szépek e a kórmeid, akkor azt kellett volna kérdezni.

2013. dec. 27. 11:21
 19/34 A kérdező kommentje:
Azota beszeltem a dokimmal, ma voltam nala. (nalunk mar fel 2 van, itt Moszkvaban :)
2013. dec. 27. 11:29
 20/34 anonim ***** válasza:
Szerintem higiénia szempontjából érdemes lenne leszedni, mert nagyon sok baci tapad meg rajta.
2013. dec. 27. 12:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!