Miért vannak általában az anyukák negatív véleménnyel
arról, aki császármetszést szeretne?
Figyelt kérdés
Csak kultúrált, normálisan hangnemben megfogalmazott kommenteket kérnék.
Még nem tervezek gyermeket, mert nagyon fiatal vagyok. De gondolkozom a kért császármetszésen. Miért baj, ha valaki így szeretne szülni, kérheti és megteheti? Mert én ezt sohasem értettem...
Nem a saját férjénél szült, csak abban a kórházban, ahol a doki dolgozik. :) Elnézést, ha félreérthetően írtam!
Szóval el tudták volna intézni a programcsászárt simán, még nagyobb összeget sem kellett volna kifizetni érte.
2013. dec. 20. 10:16
52/56 anonim válasza:
Az orvosfeleségek soha nem fizetnek semmiért, ez alap az orvosoknál. :)
(Nekem is van pár orvos ismerősöm...)
2013. dec. 20. 10:26
53/56 anonim válasza:
Nekem is szemproblémám van...az epidurál sokat segít gátmetszésre meg nem mindenesetben van szükség.
2013. dec. 24. 13:34
54/56 anonim válasza:
Én azt mondom ha valaki szülhet normál úton, az mindenképpen tegye úgy. Nekem nem volt más választásom... indított szülés volt a nyolcadik órában lelassult a babánk szívverése, és azonnal műtőbe toltak... elsősorban nagyon vágytam rá, hogy átélhessem a hüvelyi úton történő szülést, másrészt aki császárt akar csak úgy... míg én még harmadnap is a sebeimet "nyalogattam" a normál szülő sorstársaim szinte "ugráltak" a gyerek körül... császár után kb. 4 napig csak segítséggel tudtam felkelni az ágyból nemhogy a gyermekemet ellátni nem tudtam normálisan jóformán még magamat sem... az hogy 23 évesen a férjem fürdetett mert a sebet nem érhette víz... és egyéb cseppet sem kellemes velejáró...arról nem is beszélve, hogy 5-6 napon indult meg a tejem, rögtön tápszerrel kellett kezdeni. szóval személy szerint én soha nem fogom megérteni miért kéri valaki a császárt. Ha pedig egészségügyi okok ezt kívánják meg, akkor engedtessék meg az orvosnak hogy Ő ajánlja/rendelje el a műtétet. 3 hónapos baba anyukája
2014. jan. 4. 08:41
55/56 anonim válasza:
54-es
Neked sürgősségi császárod volt, nekem programozott. 8 óra kötelező fekvés után sétálgattam. Teljesen el tudtam látni magamat is és a kisfiamat is. Kedden volt a műtét, szombaton úgy jöttem ki a kórházból, hogy senki meg nem mondta volna, hogy műtöttek. Tejem már szerda délután volt és 15 hónapos koráig szoptattam a fiam. / hónapig csak anyatejet kapott.
Szóval nekem kimondottan jó élmény volt és az osztályon lévő többi programcsászáros sem panaszkodott.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!