Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért vannak általában az...

Miért vannak általában az anyukák negatív véleménnyel arról, aki császármetszést szeretne?

Figyelt kérdés

Csak kultúrált, normálisan hangnemben megfogalmazott kommenteket kérnék.

Még nem tervezek gyermeket, mert nagyon fiatal vagyok. De gondolkozom a kért császármetszésen. Miért baj, ha valaki így szeretne szülni, kérheti és megteheti? Mert én ezt sohasem értettem...

Köszönöm előre is!!

2013. dec. 17. 11:27
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:

Nem a saját férjénél szült, csak abban a kórházban, ahol a doki dolgozik. :) Elnézést, ha félreérthetően írtam!

Szóval el tudták volna intézni a programcsászárt simán, még nagyobb összeget sem kellett volna kifizetni érte.

2013. dec. 20. 10:16
 52/56 anonim ***** válasza:

Az orvosfeleségek soha nem fizetnek semmiért, ez alap az orvosoknál. :)

(Nekem is van pár orvos ismerősöm...)

2013. dec. 20. 10:26
 53/56 anonim ***** válasza:
Nekem is szemproblémám van...az epidurál sokat segít gátmetszésre meg nem mindenesetben van szükség.
2013. dec. 24. 13:34
 54/56 anonim ***** válasza:
Én azt mondom ha valaki szülhet normál úton, az mindenképpen tegye úgy. Nekem nem volt más választásom... indított szülés volt a nyolcadik órában lelassult a babánk szívverése, és azonnal műtőbe toltak... elsősorban nagyon vágytam rá, hogy átélhessem a hüvelyi úton történő szülést, másrészt aki császárt akar csak úgy... míg én még harmadnap is a sebeimet "nyalogattam" a normál szülő sorstársaim szinte "ugráltak" a gyerek körül... császár után kb. 4 napig csak segítséggel tudtam felkelni az ágyból nemhogy a gyermekemet ellátni nem tudtam normálisan jóformán még magamat sem... az hogy 23 évesen a férjem fürdetett mert a sebet nem érhette víz... és egyéb cseppet sem kellemes velejáró...arról nem is beszélve, hogy 5-6 napon indult meg a tejem, rögtön tápszerrel kellett kezdeni. szóval személy szerint én soha nem fogom megérteni miért kéri valaki a császárt. Ha pedig egészségügyi okok ezt kívánják meg, akkor engedtessék meg az orvosnak hogy Ő ajánlja/rendelje el a műtétet. 3 hónapos baba anyukája
2014. jan. 4. 08:41
 55/56 anonim ***** válasza:

54-es

Neked sürgősségi császárod volt, nekem programozott. 8 óra kötelező fekvés után sétálgattam. Teljesen el tudtam látni magamat is és a kisfiamat is. Kedden volt a műtét, szombaton úgy jöttem ki a kórházból, hogy senki meg nem mondta volna, hogy műtöttek. Tejem már szerda délután volt és 15 hónapos koráig szoptattam a fiam. / hónapig csak anyatejet kapott.

Szóval nekem kimondottan jó élmény volt és az osztályon lévő többi programcsászáros sem panaszkodott.

2014. jan. 5. 12:43
 56/56 anonim ***** válasza:
/hónapig=6 hónapig
2014. jan. 5. 12:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!