Miért vannak általában az anyukák negatív véleménnyel arról, aki császármetszést szeretne?
Csak kultúrált, normálisan hangnemben megfogalmazott kommenteket kérnék.
Még nem tervezek gyermeket, mert nagyon fiatal vagyok. De gondolkozom a kért császármetszésen. Miért baj, ha valaki így szeretne szülni, kérheti és megteheti? Mert én ezt sohasem értettem...
Köszönöm előre is!!
Kinek, mi az indokolt!
Amit írtam,hogy a barátnőm első babájával mi lett és hogy alakult az első szülés, na az, nekem indokolttá teszi!
Aki olyat ír,hogy miért nem próbálja meg, miért nem fut neki, na annak tuti nem volt még ilyen szülése.Nem hiszem,hogy tudja, milyen az,hogy a szülés miatt kell,hogy hurcibálja a gyerekét egy évig tornára, egy évig nézegeti,hogy minden rendben van-e stb.
Szóval nem csak az lehet indok számomra,hogy mondjuk anyukának rossz a szíve!
Kedves utolsó, akkor miért van az, hogy akinek az anyja és a testvére is a dohányzás miatt halt meg, az maga is dohányzik?
És miért eszünk cukrot, ha a legjobb barátnőnk cukorbeteg?
És miért engedjük ki a kamasz gyerekünket az utcára, amikor a szomszéd gyerekét így ütötte el az autó?
Sajnálom nagyon, ami történt a barátnőddel, (egyébként az ő esete pont az a kicsi százalék, amit írtam, hogy "MINDEN SZÜLÉSNEK van kockázata"), de ez nem indokolja azt, hogy Te, vagy bárki aki őt ismeri ezért császárral szüljön, főként pont azért, mert a császár kockázata összességében nagyobb, mint a hüvelyi szülésé.
Első szülő kívánságcsászárosokra gondoltam, nem olyanra aki egyszer már majdnem ottmaradt a szülőágyon, de legalábbis megkínozták, vagy esetleg az első szülése is császárral végződött napokig tartó kínlódás után. Nekem ez már indokolt kategória. Pszichés indok is lehet már ilyenkor.
Viszont van aki azt sem tudja hogy milyen szülni, de meg sem akarja próbálni, mert csak.
Aki félreértett a 24-est.
Nem arról szólt a dolog, hogy menet közben nem történhet valami probléma, ami miatt császár kell, hanem, hogy ha eleve császárral indít valaki, orvosi indok nélkül. Nem arról szól a dolog, hogy lelkiismeret furdalást kell éreznie annak akinek nem sikerül császár nélkül! Sőőőt, örüljön ugyanúgy a babájának és legyen ugyanolyan büszke magára és a kicsijére. Ennnyi. De miért kell rögtön mindent kiforgatni?! Hmm.. nem is értem.
Én meg ássan el magam a depresszióba, mert csak 6 hétig tudtam szoptatni? Na, azt már nem! :)
Én szültem már így is, úgy is. Szerintem NEM NORMÁLIS, aki orvosi javaslat híján "KÉRI"... Egy műtétet KÉR????????????
Félisteneket játszunk, vagy mi van?! Neked a szemed meg a pszichés gondjaid más lapra tartoznak, de aki "csak úgy", azt én nem tartom igazán ép elméjű embernek. A császár után hetekig nem vagy az igazi, én a spontán után másfél órával sétálgattam a lányommal a karomban, úgy fel voltam dobva!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!