Valaki magyarázza el nekem légyszi, hogy miért kell KÉRNI császármetszést, ha van lehetőség a természetes szülésre is?
miért kell provokáló kérdést feltenni??
én jobban biztonságban érzem magunkat a császárral. Ennyi. Pont.
Neked meg semmi közöd más szüléséhez, törődj a sajátoddal.
Abban semmi meglepő nincs szerintem, hogy egyesek a császárt biztonságosabbnak vagy könnyebbnek gondolják leendő anyukaként. (Holott nincs így, hiszen a császár nagy hasi műtét)
Én inkább azt nem értem, hogy a sok orvos hogyan mehet bele ezekbe az "indokolatlan császár kérésekbe". Sajnos sok esetben a pénz diktál, és ez nagyon szomorú az orvosokra nézve, mert egy kismamától nem elvárható, hogy átlássa azt, hogy a császárnak mennyivel nagyobb veszélyei vannak, mint a természetes szülésnek, de egy orvostól igen.
Az orvosnak mindig mérlegelnie kellene az előny-kockázat kettőst, és az alapján döntenie.
Természetesen vannak olyan helyzetek is, amikor tényleg mondjuk nem fizikai, hanem pszichés okai vannak egy császárnak, nem ezekre gondolok, hanem amikor tényleg semmi oka nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!