Van arra lehetőség, hogy erőlködés nélkül természetes úton szüljek? (bővebben lent)
Jajj, tudom, hogy ez tök buta kérdés...
Nem félek a fájdalomtól, a vajúdástól, semmitől!
Csak valószínűleg császáros leszek majd. (egyéb betegség).
Nem erőlködhetek.
Nincs olyan módszer, hogy erőlködés nélkül hüvelyi úton megszüljem a kisbabámat?
Hát nem igazán. :D
A fájdalom nélkül még csak-csak. De erőlködés nélkül lehetetlen. Ha csak meg nem tanítod kijönni egymaga. :D
Nem olyan gáz az a császár. Attól még a te gyereked.
Köszönöm szépen, gondoltam egyébként. Én is szembetegség miatt nem szülhetek természetes úton.
Harmadik válaszolónak: neked milyen szembetegséged volt?
Tv-ben láttam egyszer, hogy az illető kómában volt kismamán, és magától megszült. A teste kinyomta. Egyébként ez igaz, igaz persze nekem kellett erőlködni, de volt olyan is már a toláskor az első, hogy éreztem egy nagy tolást és azt csak a testem csinálta. Biztos volt már ilyesmi érzésed kakiláskor is, hogy szinte magától nyomódik jön ki.
Na azért ne ess kómába !
Igen, nekem is hasonló a betegségem. Nekem inkább ideghártyám sérült.
Én is reménykedtem, hogy magától kinyomja a testem, de hát nem kockáztathatok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!