Valaki magyarázza el nekem légyszi, hogy miért kell KÉRNI császármetszést, ha van lehetőség a természetes szülésre is?
Figyelt kérdés
Ez az élet rendje, így szülnek a nők évmilliók óta. Miért kell kérni egy műtétet, ami veszélyesebb, mint a természetes szülés???2013. nov. 6. 15:38
41/43 anonim válasza:
Neked ez miért nem mindegy? Neked ettől jobb vagy rosszabb lesz valami? Szerintem nem. EZ mindenkinek a LEGBENSŐBB MAGÁNÜGYE.
42/43 anonim válasza:
Én azt nemértem miért nem epidurált kérnek? Nagyon sok komplikáció megelőzhető....hosszú vajudás, magas vérnyomás, szemproblémák esetén és még sok egyéb ok miatt nagyon hasznos lehet és legalább nem vagdalnak szét. A gátmetszés pedig csak otthon divat szerintem...lehet rá edzeni, gátolajat használni...stb de mindenesetre a legtöbb idokolatlan császáros esetén én nem ertem miert nem jut eszukbe az epidural...amelett szövődményes is lehet egy császár, ami volt a családban és azért négy hétig fetrengeni egy alhasi nagy vágással...
43/43 anonim válasza:
10 órát "fetrengtem" nagy hasi vágással, utána csináltam mindent. Nem törvényszerű, hogy hetekig fetrengjen valaki. 12 óra után 1 ágyasban voltam a fiammal és mindent megcsináltam, 1 percre nem adtam le. Gyermekágyi vérzésem alig volt, a dokim teljesen rendbe tett, 1 hét után csak rózsaszín csík volt a vágásom helyén, 18 hónap után már nem is látszik, hajszálvékony fehér csík. Tesó is császárral szeretném szülni. Nálunk a családban a természetes szülés komplikációiba halt bele (vagy utána néhány héttel több baba). Köszönöm, nem szeretném átélni amit anyukám és unokatesóm.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!