9orás vajudás indolokja a császármetszést?
Figyelt kérdés
2013. okt. 31. 12:50
1/20 anonim válasza:
ez nem feltétlen indok r, általában egyéb ok is szokott lenni. Egyébként 9 óra durva vajudás után szerintem én már örülnék a császárnak....
2/20 anonim válasza:
Ezt az orvos mindig az adott eset alapják dönti el, mert minden szülés másmilyen, soha nem órára mérik, hogy mikor mi az optimális.
3/20 anonim válasza:
engem 16 óráig hagytak vajúdni, és mivel 2 centinél tovább nem tágultam, császároztak, de már könyörögtem érte! egy hullának éreztem magam. utólag nem örülök neki, szerettem volna megszülni normálisan a lányomat.
5/20 anonim válasza:
Itt a klinikán, ha 12 óra után nincs olyan változás, amiért érdemes várni, akkor császár. Nekem 8 óra után mondta a dokim, hogy császár, 2 oxira nem nyíltam 1 ujjnyira sem, fájásom sem volt.
6/20 anonim válasza:
Én valamivel több, mint kilenc órát vajúdtam, illetve összesen 9,5 volt az első fájástól kezdve, a végéből 45 perc volt kb. a kitolás... Durva az összesből úgy 7 óra volt, mégsem fordult meg az orvos fejében a császár. Úgyhogy szerintem ha más nincs, akkor ez önmagában nem lehet indok...
7/20 anonim válasza:
Csak nem Pamela szülésére gondoltál? :-)))
8/20 anonim válasza:
Én 53órát vajúdtam és nem ezért lett császár,mert sokáig tartott a vajúdás!
10/20 A kérdező kommentje:
de,Berki Krisztián menyasszonya
2013. okt. 31. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!