Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Budapesten érdekelne olyan...

Budapesten érdekelne olyan magánorvos aki kérésre végez császármetszést, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Az ár most nem elsődleges szempont, az a lényeg, hogy mindenféle egyéb orvosi meghatalmazás nélkül elvégezze a császármetszést.

Illetve a személyiségi jogok védelme miatt privátban kérném a válaszaitokat, nehogy baj legyen belőle..

Köszönöm szépen! :)

2013. febr. 23. 19:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem is pont egy ilyen kérdésem volt, de senki nem adott normális választ. Ketten írtak privát üzenetet, ebből az egyik volt használható, de azt már ismertem. Tehát én is úgy gondolom, hogy csak magánklinika jöhet szóba sokszázezerért.
2013. febr. 23. 20:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Engem is érdelene olyan főorvos aki végez császármetszést a pénz nem számítana, van rá okom, és fiatal sem vagyok, aki tud írjon privátban! Köszi!
2014. márc. 19. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!