Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszést lehet csak...

Császármetszést lehet csak úgy kérni?

Figyelt kérdés

Mármint hogy semmi nem indokolja, csak éppen az anya nem szeretne természetes úton szülni.

Mindig is irtóztam attól hogy én valaha is szüljek, viszont gondolom valamikor csak szeretnék saját babát.

2012. okt. 14. 21:28
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
76%
Ez nem kívánságműsor. A császármetszés magas kockázatú nagy műtét, nem jatek
2012. okt. 14. 21:32
 2/33 anonim ***** válasza:
67%

Majd ha várandós leszel, máshogy fogod látni. Nem vagy még elég érett, és felelősségteljes az anyasághoz. Rá fogsz jönni, hogy a babádnak is, és neked is jobb a természetes szülés, mint egy nagy hasi műtét. Másrészt pedig csak úgy nem kérheted. De nézz végig a kérdések között, hány császáros kismama szeretne természetesen szülni, de nem lehet..Viszont biztos van olyan orvos aki jópénzért vállalja, kérdés, hogy jót teszel-e vele.

Egy szülésznő anyuka

2012. okt. 14. 21:35
 3/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor azt hiszem maradni fog az örökbefogadás. Vagy ki tudja mi lesz még addig.
2012. okt. 14. 21:40
 4/33 Pötyös Panni ***** válasza:
64%
Ha van "elég" pénzed, akkor mindent lehet..
2012. okt. 14. 21:42
 5/33 anonim ***** válasza:
29%
lehet, persze
2012. okt. 14. 21:53
 6/33 anonim ***** válasza:
38%
Ha nem vagy képes a legjobbat megadni a gyerekednek, akkor ne is fogadj örökbe. Önző emberekből nem lesznek jó szülők. Néhány óra fájdalom semmi a sok előnyért,amit a babának a hüvelyi szülés jelent. Az meg tévhit, hogy a császárral megúszod a fájdalmat, utána megdöglesz bele, úgy fáj, mivel nyílt hasi műtétről beszélünk. Alapvetően a gyermekvállalást is érdemes megfontolni, ha a saját jól léted fontosabb, mint a gyereké.
2012. okt. 15. 00:05
 7/33 anonim ***** válasza:
45%
pénz beszél,kutya ugat....én sem akartam simán szülni(lehet lepontozni)
2012. okt. 15. 07:20
 8/33 anonim ***** válasza:
58%

Én tudod hogy várom hogy a kisbabámat a mellkasomra tegyék és halljak a hangját már nem érdekel hogy fájni fog az sem hogy hány óra csak tartsunk ott végre.

Én is féltem a szüléstől mielött terhes lettem de azóta tudom hogy mindent megadnék hogy végre kezembe tartsam a kisfiamat!

2012. okt. 15. 07:50
 9/33 anonim ***** válasza:
34%
Úristen!!! Nehogy azt gondold, hogy jobb a császármetszés. Én szültem így is úgy is. A császármetszés egy nagyon durva hasi műtét sokkal több fájdalommal. Egyébként, ha a gyerekvállalás ezen múlik, akkor inkább ne szülj.Se így, se úgy. Majd ha megérsz rá, és ez nem lesz kérdés, akkor.
2012. okt. 15. 09:25
 10/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, bár igaz hogy nem okoskodást kértem, hanem csak egy lehet vagy nem lehetet, de már mindegy.
2012. okt. 15. 09:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!