Császármetszést lehet csak úgy kérni?
Mármint hogy semmi nem indokolja, csak éppen az anya nem szeretne természetes úton szülni.
Mindig is irtóztam attól hogy én valaha is szüljek, viszont gondolom valamikor csak szeretnék saját babát.
Majd ha várandós leszel, máshogy fogod látni. Nem vagy még elég érett, és felelősségteljes az anyasághoz. Rá fogsz jönni, hogy a babádnak is, és neked is jobb a természetes szülés, mint egy nagy hasi műtét. Másrészt pedig csak úgy nem kérheted. De nézz végig a kérdések között, hány császáros kismama szeretne természetesen szülni, de nem lehet..Viszont biztos van olyan orvos aki jópénzért vállalja, kérdés, hogy jót teszel-e vele.
Egy szülésznő anyuka
Én tudod hogy várom hogy a kisbabámat a mellkasomra tegyék és halljak a hangját már nem érdekel hogy fájni fog az sem hogy hány óra csak tartsunk ott végre.
Én is féltem a szüléstől mielött terhes lettem de azóta tudom hogy mindent megadnék hogy végre kezembe tartsam a kisfiamat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!