Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszést lehet csak...

Császármetszést lehet csak úgy kérni?

Figyelt kérdés

Mármint hogy semmi nem indokolja, csak éppen az anya nem szeretne természetes úton szülni.

Mindig is irtóztam attól hogy én valaha is szüljek, viszont gondolom valamikor csak szeretnék saját babát.

2012. okt. 14. 21:28
1 2 3 4
 21/33 Pötyös Panni ***** válasza:
22%

Utolsó!Feltettek egy kérdést.Ha nem tudsz rá normálisan válaszolni akkor maradj csöndben!

Azzal, hogy lehülyéztél egy olyan embert akit nem is ismersz nagyon hasznos választ adtál..

Nem akar hüvelyi úton szülni.Az ő dolga hogy miért.Saját testével mindenki maga rendelkezik.Csak arra volt kíváncsi lesz-e rá lehetősége.Ezért még nem nevezném hülyének!!

A babának is jobb hogy nem egy szűk helyen kell kipréselnie magát.

2012. okt. 15. 20:56
 22/33 anonim ***** válasza:
57%
Magánkórházban teljesen legálisan kérheted a császárt. Mondjuk nem két forint lesz.
2012. okt. 15. 21:33
 23/33 anonim ***** válasza:
47%
Pszichológushoz el kell menni és ad igazolást, amit ha odaadsz az orvosnak teljesen hivatalosan megcsászároz. Nem kell magánklinikára menni.
2012. okt. 15. 21:59
 24/33 anonim ***** válasza:
0%
Pöttyös Panninak: teljesen igazad van abban, hogy mit cseszegetik a kérdezőt. Viszont a babának jobb hüvelyi úton megszületnie. Könnyebben adaptálódik a környezetéhez, előbb az anyjához kerül stb. A császármetszésnél is egy szűk helyen rángatják keresztül, ebből a szempontból tök mindegy.
2012. okt. 16. 11:46
 25/33 anonim ***** válasza:
16%

A kérdező ne várjon csodákat, ha ilyet kérdez. Kicsit keresgetett volna, talált volna kb 50 ugyanilyen kérdést.ű

Pöttyös panni tudása igen hiányos. Kicsit nézzen utánna mi a jó a babának.

M.o. NEM LEHET KÉRNI A CSÁSZÁRT, csak megteszik pénzért. Jól meg is kellene ezt büntetni.

Mindkét oldalról lehet rémtörténeteket mesélni, mert akármelyik elsülhet rosszul.

Szerintem kedves kérdező csak provokálni akar. Olyan rég volt már vita itt...

2012. okt. 16. 11:53
 26/33 A kérdező kommentje:
Senkit nem akarok provokálni. Én csak kérdést vártam, mások meg nem a kérdésre válaszoltak, hanem mindent összehablatyoltak, meg elkezdtek veszekedni.
2012. okt. 16. 12:46
 27/33 A kérdező kommentje:

* választ vártam

(bocsánat, elírtam)

2012. okt. 16. 12:46
 28/33 anonim ***** válasza:

Hallottam olyat, h pszichológus állít ki igazolást a császár elvégzésére, a hüvelyi szüléstől való félelem miatt. De nem tudom, hogy M.o-n van-e ilyen. Magánkórházban lehet, hogy kérheted.

Azt tudod, hogy miért nem szeretnél természetes úton szülni?

2012. okt. 16. 16:33
 29/33 anonim ***** válasza:
58%

Magyarországon is lehet.

Szerintem meg azt csinál a kérdező amit akar! Senkinek semmi köze hozzá, hogy miért. Szemrehányást se kellene tennie senkinek. Kérdezett valamit és hülyeségeket irkáltak össze! Én természetes úton szültem fájdalomcsillapítás nélkül, túl éltem itt vagyok. DE! Nem gondolom, hogy ez a babának jobb lenne. Max az anyukának mert gyorsabb a felépülés. A babának mindegy hol jön ki!

2012. okt. 16. 19:05
 30/33 A kérdező kommentje:
Igazából mindig is irtóztam ettől. Ráadásul egy idióta biológia tanárunk volt nyolcadikban, aki hát, nem úgy tartotta meg az órát ahogy kellett volna. Ez is rátett egy lapáttal.
2012. okt. 16. 19:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!