Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet kérni a császármetszést?

Lehet kérni a császármetszést?

Figyelt kérdés
Választhatok-e a természetes és a császáros szülés között? egyáltalán melyik a jobb? (melyik fáj kevésbé?)
2011. máj. 27. 16:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
24%

magánklinikán,pénzért természetesen.

TB-re nem. és nem is lenne jó, ha lehetne

2011. máj. 27. 16:51
 2/16 anonim ***** válasza:
88%
Úgy ahogy az első írja. Amúgy mindkettő fáj csak máskor. Természetesen szülésnél a vajúdás, császárnál meg utána fáj jobban.
2011. máj. 27. 16:55
 3/16 anonim ***** válasza:
85%

Nem választhatsz. Ha nem akarsz term szülni, de semmi sem indokolja a csaszit akkor is term szülsz. Vagy fizetsz, nem keveset.

Viszont ha a hátadon feláll a szőr a csaszi hallatán, de kell, mert az ÉLETETEK múlik rajta, akkor se kerülheted el, mégha fizetsz is.

2011. máj. 27. 17:01
 4/16 anonim ***** válasza:
67%

A természetes szülés jobb a baba egészségének, meg az anya is könnyebben helyrejön. (Persze csak akkor, ha nincs semmi komplikáció - de akkor meg úgyis császározni kell.) A császár csak adott esetben szükséges rossz, agyerek illetve az anya életének a megóvása miatt indokolt mütét.

Nekem mindkét félében volt részem, és a természetes lelkileg is sokkal jobb.

2011. máj. 27. 17:02
 5/16 anonim ***** válasza:
47%

Kérd a császárt magánklinikán!!

Kockázatmentesebb, és gyorsabb is mint kinlódni.

Unokatesóm nemrég szült 26 évesen és már nagyon bánja, hogy nem császároztatott, mert a baba elakadt, és oxigénhiányos lett! Szóval már nem lesz 100 as.

2011. máj. 27. 17:06
 6/16 anonim ***** válasza:
40%

" nem 100as" szépen fogalmazol az unokaöcsédről/hugodról

császárnál ugyanúgy elfordulhatnak problémák. Ha a statisztikát nézzük a gyerek szempontjából a császár a veszélyesebb

2011. máj. 27. 17:10
 7/16 anonim ***** válasza:
18%

Az a doki hibája, hogy nem vette észre, hogy nem fér ki a kicsi, és nem időben lépett fel.

Az ilyen esetekre van a csaszi, persze kell hozzá tapasztalt doki, aki amikor kell fellép, és igenis kiosztja az anyukát pl szenvednek már egy ideje a gátvédelemmel, ahelyett, hogy vágnak, közben a baba bent szenved, elakad kifelé

2011. máj. 27. 17:12
 8/16 anonim ***** válasza:
84%
A császár egy nagy hasi műtétnek felel meg, azaz, minden komplikációval együtt. Engem császároztak 12órás vajúdás után. Azután a következő pár nap az rossz volt, mert nem tudtam lehajolni.
2011. máj. 27. 18:15
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Attól még, hogy a baba elakad és oxiénhinyos még lehet "100-as". Az én fiam is elakadt és oxigénhiányos lett, még a szíve is leállt. Mégis normális. Ez sokban függ attól is, hogy meddig tartott az oxigénhiány.
2011. máj. 27. 18:19
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Mindkettőt próbáltam először simát,és 2 hétig magamalá csináltam utána,meg úgy nézetm ki ott lent,mint egy húsevő szörnyeteg,plasztikázni kellett...

A második császár volt és 5.napon már az utcán sétéltattam a babám,semmi bajom nem volt...

Pénzért bármit megcsinálnak...

2011. máj. 27. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!