Lehet kérni a császármetszést?
magánklinikán,pénzért természetesen.
TB-re nem. és nem is lenne jó, ha lehetne
Nem választhatsz. Ha nem akarsz term szülni, de semmi sem indokolja a csaszit akkor is term szülsz. Vagy fizetsz, nem keveset.
Viszont ha a hátadon feláll a szőr a csaszi hallatán, de kell, mert az ÉLETETEK múlik rajta, akkor se kerülheted el, mégha fizetsz is.
A természetes szülés jobb a baba egészségének, meg az anya is könnyebben helyrejön. (Persze csak akkor, ha nincs semmi komplikáció - de akkor meg úgyis császározni kell.) A császár csak adott esetben szükséges rossz, agyerek illetve az anya életének a megóvása miatt indokolt mütét.
Nekem mindkét félében volt részem, és a természetes lelkileg is sokkal jobb.
Kérd a császárt magánklinikán!!
Kockázatmentesebb, és gyorsabb is mint kinlódni.
Unokatesóm nemrég szült 26 évesen és már nagyon bánja, hogy nem császároztatott, mert a baba elakadt, és oxigénhiányos lett! Szóval már nem lesz 100 as.
" nem 100as" szépen fogalmazol az unokaöcsédről/hugodról
császárnál ugyanúgy elfordulhatnak problémák. Ha a statisztikát nézzük a gyerek szempontjából a császár a veszélyesebb
Az a doki hibája, hogy nem vette észre, hogy nem fér ki a kicsi, és nem időben lépett fel.
Az ilyen esetekre van a csaszi, persze kell hozzá tapasztalt doki, aki amikor kell fellép, és igenis kiosztja az anyukát pl szenvednek már egy ideje a gátvédelemmel, ahelyett, hogy vágnak, közben a baba bent szenved, elakad kifelé
Mindkettőt próbáltam először simát,és 2 hétig magamalá csináltam utána,meg úgy nézetm ki ott lent,mint egy húsevő szörnyeteg,plasztikázni kellett...
A második császár volt és 5.napon már az utcán sétéltattam a babám,semmi bajom nem volt...
Pénzért bármit megcsinálnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!