Lehet kérni a császármetszést?
Figyelt kérdés
Választhatok-e a természetes és a császáros szülés között? egyáltalán melyik a jobb? (melyik fáj kevésbé?)2011. máj. 27. 16:39
11/16 anonim válasza:
simán szültem, amikor hazaértem a kórházból már vígan főztem és teregettem, a család úgy kergetett vissza az ágyba:) Pedig első baba volt, 2 óra alatt meglett és fantasztikus élmény volt. Én konkrétan irtózom a császártól, lehet azért is kímélt meg így a sors mert tudat alatt szülni akartam de nagyon:)
12/16 anonim válasza:
Miért szeretnéd kérni a császárt?Ha azért,mert tartasz,félsz tőle akkor felesleges.Hidd el nem olyan borzalmas mint ahogy gondolod.Sőőőt,én sokkal rosszabbra számítottam,pedig nem volt könnyű szülésem.Hihetetlenül jó érzés megszülni a babád!
Császárom nem volt,de 2 szobatársam is császáros volt.Hát nem volt könnyű nekik.Nem akart beindulni a tej,nem bírtak nevetni,köhögni...stb A babát nehezen tudták ellátni,Én pedig szülés után 2 órával már ülve szoptattam,pedig nem kis vágásom volt.
Ez személyes tapasztalat,biztosan lesz aki az ellenkezőjét fogja állítani.De ha egészségesek vagytok szerintem ne gondolkozz a császáron.
13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a jó tanácsokat! nagyon félek a szüléstől (a természetestől)... a fájdalomtól félek....a tűktől rosszul vagyok,a vért nem bírom elviselni...mi lesz velem igy a szülésnél??? :(
2011. máj. 28. 16:04
14/16 anonim válasza:
Császárnál is van fájndalom, tű és vér. Csak akkor nem szülés előtt és közben van fájdalom, hanem utána.
15/16 anonim válasza:
Engem császároztak, de iszonyú fájdalmaim voltak utána 2 hétig. Ja és 10 órát vajúdtam a műtét előtt, már 4 ujjnyira tágultam, mire megcsászároztak, szóval úgy érzem nem nyertem semmit a műtéttel. Ha már végigszenvedtem a vajúdást, jobb lett volna kitolni, mellre venni, és 1-2 óra múlva sétálgatni mint a szobatársam. Ehelyett 2 hétig a babát is alig bírtam ellátni, és a tejem is csak 5 nap alatt indult be. Nem fenékig tejfel a császár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!