Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aranyeres panasz miatt kérhetn...

Aranyeres panasz miatt kérhetnék császármetszést? Vagy ez nem indokolja?

Figyelt kérdés
2013. jún. 16. 11:14
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem
2013. jún. 16. 11:18
 2/10 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem nem.

Nekem legalábbis van, de eszembe sem jutott császárt kérni emiatt, természetesen szültem.

Utána kb. 1 hónapig minden egyes wc-zéskor kb. a kitolási szakasz fájdalmát éltem át, de megért, mert a szülés élménye fantasztikus és azóta teljesen rendbe jöttem.

2013. jún. 16. 11:19
 3/10 anonim ***** válasza:
* megérte
2013. jún. 16. 11:19
 4/10 Kerria ***** válasza:
78%

Nem indokolja.

Nekem belső részen volt, a kitolásnál kívülre került, majd szépen magától visszahúzódott.

Szerencsére nem voltak olyan fájdalmaim vele, mint a 2-es hozzászóló írta. Szülésznő javaslatára sok szilvá, sárgabarackot (rostos)kellett enni (aszalva, nyersen, joghurtba...).

Bár kellemetlen, de szerintem emiatt ne kérj császárt! Egyébként orvosfüggő is. Ha olyan a választott dokid, akkor lehet belemegy a kérésedbe...

2013. jún. 16. 11:26
 5/10 anonim ***** válasza:
73%
Boríték és máris indokolja :)
2013. jún. 16. 11:41
 6/10 anonim ***** válasza:
NEM
2013. jún. 16. 12:56
 7/10 anonim ***** válasza:
34%
előtem szóló: vaskos boriték, az én orvosom 200.000-et kért és megcsinálta a császárt, nálam nem volt indok, egészségügyi, más jellege volt a kérésemnek.
2013. jún. 16. 12:59
 8/10 A kérdező kommentje:
Nekem kívül van.És félek ha természetes úton szülök,jobban ki fog jönni.És utána egész életemben kínlódhatok vele.Császárral gondolom annyira nem rosszabítanám a helyzetet.
2013. jún. 21. 11:39
 9/10 anonim ***** válasza:
5ös vagyok. Az aki lepontozott az nincsen tisztába azzal hogy itt magyarországon hogyan működnek a dolgok :D
2013. jún. 21. 12:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem az első terhesség végén jött ki és a szülés után lett elég rossz, de most a második szülés után látom, hogy ez az orvos és szülésznő hibája volt. Bababarát kórház, zsebbe pénz egyeztetve, aztán otthon háborítatlanabbul megszültem volna, mint velük. Sajnos ez a magyar valóság. Beavatkozni, hogy a saját fontosságukat mutathassák. Kár, hogy a beavatkozás Mo.n nem gátvédelmet jelent, hanem gátmetszést, stb. De visszatérve, én is nagyon tartottam a második szüléstől, de szerencsére nem jött ki annyira. Bár más ország és gyorsabb szülés volt. Egyébként nekem azt javasolta magánban egy (magyar) bába, hogy aranyér esetén az oldalfekvésben szülés a legkímélőbb.
2013. okt. 31. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!