Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 9orás vajudás indolokja a...

9orás vajudás indolokja a császármetszést?

Figyelt kérdés
2013. okt. 31. 12:50
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
2013. okt. 31. 14:44
 12/20 anonim ***** válasza:

Ismerek olyat,aki velem ellentétben napokig vajúdott,és 4 kg-s babát hozott a világra,természetes úton.

Általában elmondható,h 1 császárhoz több kell,mint 9 óra vajúdás. A többi esetben meg a pénz (vagy protekció)beszél.

2013. okt. 31. 14:58
 13/20 anonim ***** válasza:
7-es vagyok. Ezek szerint beletrafáltam. :-) Épp előtte olvastam ezt a cikket én is. Majd az Édes életből kiderül mi volt az ok. :-) Nem tudom, hogy a csajszi időközben gondolta-e meg magát, de a múltkor még nagyon ellene volt a császárnak, szóval nem tudom. Mindenesetre szegény kösse fel a gatyáját! Irtó nagy paraszt ez a Berki, rossz volt nézni, ahogy bánik a terhes párjával. Jól van, tudom, én vagyok a hülye, hogy nézek egy ilyen műsort. :-)
2013. okt. 31. 17:21
 14/20 anonim ***** válasza:

De miért nem mindegy,hogy mi indokolja?

Ha császár, hát császár. A lényeg,hogy életet adott egy gyereknek!

Nem hinném, hogy sokkal jobb,mint az egyik ismerősöm, ahol a doki is, meg anyuka is annyira erőltette a természetes szülést,hogy a vajúdás végére úgy elfáradt,hogy nem bírt nyomni, beszorult a baba, oxigénhiányos lett.

2013. okt. 31. 17:28
 15/20 anonim ***** válasza:

Én 14 órát vajúdtam.

Császár indokok:

[link]

2013. okt. 31. 18:15
 16/20 anonim ***** válasza:
3. vagyok. nem értem miért pontoztatok le?
2013. okt. 31. 19:41
 17/20 anonim ***** válasza:

3as, én pl. ezért:

"szerettem volna normálisan megszülni"

a császár miért is nem normális??

2013. okt. 31. 22:14
 18/20 anonim ***** válasza:
Természetesen nem ok önmagában a kilenc óra, de könnyen lehet hogy volt más is csak az nlcafe okos újságírónője elfeledkezett arról, hogy megírja. (Volt dolgom már újságírókkal, nagyon sok a felületes köztük, aki sz@r bele mindenbe, csak a cikk legyen megírva.)
2013. nov. 1. 12:21
 19/20 A kérdező kommentje:
14es válaszolo mondta valaki hogy baj amiért császárral szült?NEM a kérdés az volt hogy ez lehet indok császármetszésre vagy talán több minden volt?!többieknek köszönöm
2013. nov. 1. 21:24
 20/20 anonim ***** válasza:

Úgy tudom, leesett a baba szívhangja, ezért hagyták "csak" 9 órát vajúdni.

Magában az idő nem indok.

2013. nov. 16. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!