Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt aki bevállalt egy 4....

Volt aki bevállalt egy 4. császármetszést is?

Figyelt kérdés
3 terhesség,3 császár..mindenképp császár lenne a 4. szülésem is.Volt aki ilyenen esett át? Tapasztalat?
2013. jún. 27. 14:40
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Én két anyukát ismerek, akik fejenként 5-öt szültek császárral (egyiküknél 10 éven belül vannak a gyerekek), és egyet, aki négyet, de épp nemrég mondta, hogy orvosa szerint ha akarnak, még egy belefér.
2013. jún. 27. 14:41
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőmet négyszer császározták, a negyedik terhessége ikerterhesség volt.
2013. jún. 27. 14:52
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Nemrég szültem, szobatársamnak az 5. Császárja volt!
2013. jún. 27. 15:25
 4/18 anonim ***** válasza:
Én nem mernék 3-nál többet bevállalni! Most vagyok állapotos a 2.babámmal,de nála még nem biztos hogy császár lesz. 4,5év lenne a két gyerek között. Természetesen nem vetetném el a 4.-et sem ha úgy alakul,de bennem lenne a félsz!
2013. jún. 27. 15:46
 5/18 A kérdező kommentje:
2.válaszoló! Ez azért ad reményt,hogy egy ikerterhességet is kibírt egy 3x átvágott méhfal! Megengedte neki a doki is...ez szuper! Gratulálok a szülőknek!
2013. jún. 27. 15:52
 6/18 A kérdező kommentje:
3!! 5 császár?! :O Én meg rinyálok itt a 4.-en?! :D Köszi hogy írtál!
2013. jún. 27. 15:53
 7/18 A kérdező kommentje:
4-es! Hidd el,bennem is a félelem uralkodik jelenleg...azért kérdezősködök!
2013. jún. 27. 15:54
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Én épp a harmadik babámat várom, bár az előző kettő természetes szülés volt, így nem vagyok mérvadó.

De! Ha 4 babát szeretnék (és annyit), biztosan nem akadályozna ebben az, hogy mind a 4 császárral születik. Sokan 5-öt is bevállalnak, a 3 alap, és én a 4-et is megkockáztatnám. :)

2013. jún. 27. 18:31
 9/18 A kérdező kommentje:
Én viszont hallottam sok olyan dokiról,aki a második császár után az elköttetést ajánlotta,mert hogy milyen veszélyes volna egy 3. :/ Az én dokim nem kötött el,mondván még fiatal vagyok,akár szülhetek is,de a védőnőm végig károgta a 9 hónapot,hogy nem vagyok normális ha nem köttetem el magam,és így is felelőtlenség ez a 3. baba is. :/ Végül ugye nem lett elkötés.Műtét közben hallottam ahogy mondja a dokim a másiknak,hogy na még bent is milyen szép vagyok,nincs összenövésem se,és szépek a hegek.Ekkor indult el bennem,hogy akkor lehet nem most találkoztam utoljára a műtővel. :)
2013. jún. 28. 09:54
 10/18 anonim válasza:
100%
Szia!Nekem 4 császárom volt.A negyedik éppen 4 hónapja.És a harmadik után le lettem kötve mégis terhes lettem.Megtartotam a babát 38.héten császároztak egészséges babám lett.Két fiam és két lányom van.A negyediknél csak az útólsó pár hét volt nehéz meg a műtét után az első hét de megérte!
2013. jún. 28. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!