Volt aki bevállalt egy 4. császármetszést is?
Szia!
Nem mindegy,milyen állapotban vannak azok a hegek. Nekem a 3. császárnál majdnem kivették a méhem, de a doki megmentette, de elkötött. Ennek ellenére újra teherbe estem, de mivel nem gondoltunk rá, hogy baba lesz, sőt, 3 hónapig még meg is jött rendesen, így csak a 14.héten derült ki, hogy baba lesz. Azóta a hegek egyre rosszabb állapotban vannak, a hasfalam szintén, nem igazán bírja. És még a baba is kicsi, 2kg alatt van. Most vagyok 33 hetes, de a doki szerint legkésőbb 2 héten belül ki kell venni, majd itt kint megnő. Már túl nagy a repedés kockázata, ezért haskötőt kell hordanom, hogy a terhet elbírja a hasfal, a méh, a hegek. Sőt, ágynyugalom, korlátozva van, mennyit ehetek, ihatok, mert ugye ez is megterheli a hasfalat. Szóval itt az én példám, hogy nem egy szuper dolog a 4.császár. Félek is nagyon.
Hivatalosan ma már olyan a technika, hogy ötöt lehet császárral szülni. Persze, ha nem jól csinálják, vagy ha egyéni probléma áll fenn, az más, de normál esetben 5 a hivatalos határ. Minden orvos vagy védőnő, aki mást mond, hazudik. Keresni kell egy másikat, sokan szültek ötöt császárral, és egyiknél sem volt gond.
Ismerek olyan orvost is, aki a harmadik természetes szülés után is már pofákat vág, hogy minek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!