Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt aki bevállalt egy 4....

Volt aki bevállalt egy 4. császármetszést is?

Figyelt kérdés
3 terhesség,3 császár..mindenképp császár lenne a 4. szülésem is.Volt aki ilyenen esett át? Tapasztalat?
2013. jún. 27. 14:40
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ennyit az elköttetésről! :D Gratulálok Nektek!!!
2013. jún. 29. 10:11
 12/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem mindegy,milyen állapotban vannak azok a hegek. Nekem a 3. császárnál majdnem kivették a méhem, de a doki megmentette, de elkötött. Ennek ellenére újra teherbe estem, de mivel nem gondoltunk rá, hogy baba lesz, sőt, 3 hónapig még meg is jött rendesen, így csak a 14.héten derült ki, hogy baba lesz. Azóta a hegek egyre rosszabb állapotban vannak, a hasfalam szintén, nem igazán bírja. És még a baba is kicsi, 2kg alatt van. Most vagyok 33 hetes, de a doki szerint legkésőbb 2 héten belül ki kell venni, majd itt kint megnő. Már túl nagy a repedés kockázata, ezért haskötőt kell hordanom, hogy a terhet elbírja a hasfal, a méh, a hegek. Sőt, ágynyugalom, korlátozva van, mennyit ehetek, ihatok, mert ugye ez is megterheli a hasfalat. Szóval itt az én példám, hogy nem egy szuper dolog a 4.császár. Félek is nagyon.

2013. júl. 29. 11:55
 13/18 anonim ***** válasza:
Sógornőm 4-et, barátnőm 5-öt szült császárral és a kórházban 3 hete találkoztam valakivel, aki szintén az 5-et szülte így. Senkinél nem volt komplikáció.
2013. júl. 29. 12:46
 14/18 anonim ***** válasza:

Hivatalosan ma már olyan a technika, hogy ötöt lehet császárral szülni. Persze, ha nem jól csinálják, vagy ha egyéni probléma áll fenn, az más, de normál esetben 5 a hivatalos határ. Minden orvos vagy védőnő, aki mást mond, hazudik. Keresni kell egy másikat, sokan szültek ötöt császárral, és egyiknél sem volt gond.

Ismerek olyan orvost is, aki a harmadik természetes szülés után is már pofákat vág, hogy minek.

2013. júl. 29. 13:13
 15/18 anonim ***** válasza:
Mármint az ismerőseim közül egyik 5-ös császárnál sem volt gond.
2013. júl. 29. 13:14
 16/18 anonim ***** válasza:
Konzultálj az orvosoddal. Nekem 2 császárom volt, az enyém a harmadikat nem engedné jó lelkiismerettel, mert az előző is húzós volt, szétvált a heg minden előzmény nélkül (nagy a korkülönbség is a gyerekek közt, nem 1-2 év). De ennek fényében már más a helyzetem.
2013. júl. 29. 23:18
 17/18 anonim ***** válasza:
Pár napja láttam egy műsort, ahol a nő a 6. gyereket szülte császárral. Bátor volt!
2013. júl. 29. 23:58
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat Nektek is! Jó hallani,hogy azért sok anyukának sikerül zavartalanul kihordani a 3.-4.-5. babát is a császáros hegekkel.Mindenképp megyek orvoshoz,úgy is illő már egy rákszűrésen átesni,és egyúttal megvitatom vele,Ő mit szól hozzá,és elvállalna-e. :)
2013. júl. 30. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!