Mit gondoltok az olyan kismamákról, akik?

Mit kéne róluk gondolni?
Miért baj az, ha apró dolgokat megtesznek?
Szülést nem lehet csak úgy beindítani, csak akkor, ha már Eleve elöre haladott az állapot.
Nagysúlyú lehet már 36 hetesen is.

Hát én nem a nagy súly miatt, de megmondom őszintén,hogy a terhességem végén már nagyon rosszul voltam!
És igen, én is "magamra" rángattam apát,hogy hátha beindul a szülés. Nem mindenkinek leányálom a terhesség.
Nekem pl. annyi savam volt,hogy az utolsó pár hétben savat hánytam, többször is!
Olyan gerincfájdalmam volt,hogy két órákat aludtam, mert nem bírtam feküdni. Szülés előtti héten már sírva sétálgattam este, mert olyan fáradt voltam,hogy majd összeestem, de ha lefeküdtem jött a fájdalom!
Nem kell senkit elítélni, mert nem tudhatjuk mi áll a háttérben!

Azt, hogy butaságot csinálnak, csak nem tudják.
De a "jó hír" az, hogy a szülést BÁRMELY praktika csak akkor indítja be, ha kb. egy napon belül magától is beindult volna.
Egyébként meg nem tudom melyik praktikákra gondolsz, az én terhességeim sem voltak könnyűek, a harmadikkal a betöltött 41. héten MINDEN létező praktikát bevetettünk, hogy ne kelljen a nagyobb (kis)gyerekeket otthon hagyni, de nem sikerült és befeküdtem, az indítást viszont nem akartam, 5 nappal később spontán beindult, 41+6-ra megérkezett az elég nagy súlyú babám. (4090 volt, de én 49 kg és 162 cm vagyok, így nagynak számított, kérdezte is a másnap vizitelő orvos, hogy "hogy csináltam?")

Biztos én is gonosznak vagy elítélendőnek számítok, de december 30-ra vagyok kiírva, pont a kisfiam szülinapjára. Az a 40. hét, kisfiam, kislányom a 38. héten születtek. Bocsánat de nem szeretném elrontani a karácsonyukat azzal, hogy bent fekszem a 39-40. héten a kórházban, vagy azzal, hogy nem vagyok itthon a szülinapjakor :(. Velük szeretnék lenni:(. Nem érdekel, hogy önzőnek gondolnak, kicsik még, megviseli őket ha nem vagyok itthon, és én is velük szeretnék lenni az ünnepekkor.
Szóval remélem most is elég érett lesz a babám, hogy megszülessen a 38. héten.

Utolsó vagyok. A súlya pont nem érdekel :). Egészséges legyen és kész :). Nem verseny, hogy mennyivel születik.
Nem félek a szüléstől, pedig az első 2 sem volt egy leányálom. Egyedül csak annyit kérek a kis babámtól, hogy Szent este legyünk együtt a testvéreivel, és az apukájukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!