Terhesség-cigaretta? Mit gondoltok azokról a kismamákról akik még a babájuk érdekében sem hajlandók lemondani a cigiről, vélemények?
Anyám mindhármónkkal szívta.....:/
Most én várok babát, dohányoztam előtte, de amint megtudtam, hogy kisbabám lesz (az elmaradt menszi első napján:))), a pozitív teszt után egyszer gyújtottam rá, és azóta egyszer sem!
Sőt, az eddig cigire fordított pénzt havonta utalom egy megtakarításba a gyerekemnek. (havi 15 ezer megy neki:) Nagyon-nagyon büszke vagyok magamra!!!!
Nem is volt olyan nehéz leszokni, mint gondoltam!!
Egyébként: pont egy kórházzal szemben lakunk. Ha feljön témába, hogy hány meg hány kismamát látok nagy pocakkal kijönni a kórház elé cigizni, mindig elszörnyülködök, hogy hogyan tudják ezt tenni a SAJÁT GYEREKÜKKEL???! UNDORÍTÓ!!!!FELELŐTLEN!!!!Egyszerűen gusztustalan, nincs rá szó!!!!
Anyám meg csak hallgat nagyokat....
Önzőségnek tartom.
Kedves előző! Gratulálok, hogy sikerült leszokni! Sajnos nem sok anyuka képes erre, sőt, meg se próbálják! És így még pénzt is tudsz félretenni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!