Én sosem foglalkozom a szülők korával. Az ovodás lányom csoportjában vannak fiatalabb, idősebb, egy gyermekes, illetve 3 gyermekes szülők is. Aki szimpatikus (kortól és gyerekszámtól függetlenül) azokkal beszélgetek, esetleg együtt elmegyünk a játszótérre is, aki meg nem szimpatikus, azokkal köszönünk egymásnak és kész. De én róluk se gondolok semmit, csak nem szimpi és ennyi. :)
2013. szept. 1. 23:59
2/19 anonim válasza:
hát, én se néznék egy ilenre jó szemmel.
2013. szept. 2. 00:06
3/19 anonim válasza:
Őszintén, nekem is nagyon furcsa volt 19 évesen, hogy a volt osztálytársamnak már kislánya van. Hajlamos ilyenkor az ember ítélkezni, hogy miért vállal gyereket az ember úgy, hogy még a saját élete sincs sínen. De az a helyzet, hogy nem ezen múlik. Az én szüleim például évekig házasok voltak a születésem előtt és próbálkoztak a összehozni, de még csecsemő voltam mikor már tönkrement a házasságuk. Ismerősünknek pedig becsúszott kislánya lett fiatalon, de nagyon szeretik őt is, egymást is, a család pedig nagyon jól fogadta és mindenki boldog.
2013. szept. 2. 00:08
4/19 anonim válasza:
23 évesen szültem a fiamat. A koromnál fiatalabbnak nézek ki. Én is tapasztaltam már azokat, amiket felsoroltál.
A mai világban szerintem azt tartják normálisnak, ha idősebben szül az ember, mert akkor már megvan a ház, kocsi és minden földi jó. Ebből adódik az is, hogy aki fiatalon szül, az biztos csak azért, mert véletlenül "összejött", nem vigyáztak eléggé, ne adj Isten még élettársi kapcsolatban sincsenek a leendő szülők, stb... Agyrém, hogy miket ki nem találnak az emberek.
Szerintem ne foglalkozz ilyenekkel!
2013. szept. 2. 00:14
5/19 anonim válasza:
Nekem a legjobb barátnőm 25 és 29 évesen szült, de még 37 évesen is elég kislányos a kinézete, kék szemű, szőke hajú, alacsony, vékony és mosolygós. Állandóan a fiai testvérének nézi őt mindenki. Szóval ezzel arra akartam célozni, hogy nem biztos hogy pontosan tudják hány éves vagy, nincs senki homlokára írva a kora. Lehet hogy azért néznek rátok, mert tök aranyosak vagytok együtt a gyerekekkel... nem? :)
2013. szept. 2. 00:17
6/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) 5 éve vagyok együtt a párommal, nemrég megkérte a kezem. :) a szülők , testvérek is támogatnak lelkileg és anyagilag is. Párom rengeteget dolgozik, egész jól keres, van egy kisebb lakásunk is.
2013. szept. 2. 00:22
7/19 anonim válasza:
Semmi gond a fiatal anyukakkal. En is mindig erre vagytam. 22 leszek es oktoberre varom elso babam. Ha az ember nem felelotlenul, mas nyakara szul plusz a semmire akkor sztem abszlut normalis. Na de 20 evesen a 3.gyereket varni... nekem kicsit felelotlensegnek tunik. De ugye nincs joga senkinek palcat torni a masik feje folott. Ha neked igy jo hat legyen.
2013. szept. 2. 05:58
8/19 anonim válasza:
Én tegnap kaptam az oltásokat itt gyakorin,amikor egy kerdesre válaszoltam. Amiért 19 évesen terhes vagyok,közölték velem,hogy nem fogok majd dolgozni,a gyerekemnek nem lesz normális élete meg stb... Hol ott senki semmit nem tud ròlunk. Érdekes,hogy ahol élünk még senki nem szòlt le,mert ismernek minket és azt,hogy hogyan élünk... Tegnap annál a kérdésnél már az is baj.volt,hogy normalisan kiáltam az igazam mellett,éa erre azt kaptam,hogy azert vésem.magam,mert nekem már ùgyis mindegy.... Jò hogy nem már majd ismeretlen emberek fognak engem leszòlni. Amit a párommal nyùjtunk most neki,ennyit tudtunk volna 5 év mùlva is...
2013. szept. 2. 07:24
9/19 anonim válasza:
Én 25 éves vagyok még erre is azt mondják hogy ilyen fiatalon szülni? Nem értem őket...szerintem pont időben van. Van két és fél év munkaviszonyomon, stabil munkahely, most vagyok a 14. hétben, ameddig tudok dolgozok. Igaz lehet az a bajuk, hogy kb 18-19 évesnek néznek, de ennek csak örülök :)
2013. szept. 2. 07:30
10/19 anonim válasza:
20 évesen estem teherbe főiskolásként,meg kell jegyeznem állandóan 15-16 évesnek néztek,ezért kaptam jó pár beszólást,de nem foglalkoztam velük, a legemlékezetesebb az volt,amikor már a fiam toltam ugye 21 évesen és egy néni odajött rám kiabált,hogy mit képzelek,hogy 15 éves gyerekként már gyerekem van.Nos érdekes a játszótéren nem sok 20on éves anyukát látok a legtöbb legalább 35-40 éves még sem szólom le őket,miért tenném,pedig úgy gondolom 40 évesen babázni késő.Szerintem azért súgnak össze ha meglátnak,mert van 2 gyereked és egy pocakod eleve gondolom fiatalnak nézel ki és nem megszokott látvány,még az egy gyerek sem nem hogy a három.Sajnos ilyenek az emberek,ítélkeznek ismeretlenül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!