Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti mit gondoltok arról ha a...

Ti mit gondoltok arról ha a kistesó ugyanaznap születik mint a tesója?

Figyelt kérdés

kisfiam 5 éves kislányom 3..és most a pocaklakó is ugyanarra a napra van kiírva mint a 3 éves kislányom..

Sokan mondják hogy csak ne aznap szüljek (mind 2 eddígi terhességem császármetszés volt..kislányomnál már programozott)így valószínű ez a baba is progamozott lesz..

Ti kérnétek ha aznapra vagytok kiírva hogy ne aznap másnap legyen mondjuk??

Sokan mondják az legyen a lányomé az a nap..akár egy nappal is de ne aznap egyen..tudom még változhat az időpont..de azért érdekelnének a hozzászólások..

Nem tudom az az akár 1 napis mennyit számítana hisz mint a egytöbb család hétvégén ünnepeljük ált..és akkor egyszerre lenne tartva...

Nem tudom...???

2013. okt. 30. 15:05
 1/8 anonim ***** válasza:
a lányom,és a fiam között 1 nap van.Most az elsőt együtt tartottuk,de jövőre elméletileg külön fogjuk ünnapelni.Nekem is kétségeim vannak még,hogy lenne jobb.
2013. okt. 30. 15:14
 2/8 anonim ***** válasza:

Nálunk is közös ünnep volt, és őszintén én baromira utáltam.

Nővéremnek volt előbb, így mindig akkor ünnepeltük, volt felhajtás,torta minden ami kell, de én soha nem éreztem közösnek, és gyerekkoromba emlékszek melyre zavart ez. Olyan olt mintha soha nem lett volna szülinapom. Én biztos külön ünnepelném akkor is.

2013. okt. 30. 15:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Kisfiam és a kisebbik kislányom között 5 év + 1 nap van. Azt gondolom, hogy az az egy nap már nem oszt, nem szoroz, mintha nem is lenne. A kicsi még nincs 1 éves, nem tudom, hogy fogjuk Őket ünnepelni. Eddig az a verzió van, hogy a családi összejövetel közös lesz 2 tortával, de a születésük napján is lesz valami megemlékezés, ami kizárólag róluk szól.
2013. okt. 30. 15:46
 4/8 anonim ***** válasza:

Húgom a második szülinapomra volt kiírva anno, de 1 nappal előbb született. Szerintem, ha úgyis programozott császár lesz, tényleg válassz egy másik napot, hogy az a nap csak az övé legyen. Bár ünneplés szempontjából tényleg mindegy, mindig egyszerre ünnepeltünk a húgommal.

A vicc, hogy most terhes vagyok, és a fiam egy héttel a szülinapom utánra van kiírva, szóval még az is simán lehet, hogy mostantól hármas családi szülinapozásnak nézünk elébe :D

2013. okt. 30. 16:15
 5/8 anonim ***** válasza:

nővérem és köztem napra pontosan 8 év a korkülönbség

mindketten nagyon jó dolognak tartjuk

mindig együtt ünnepeltünk

neki is külön családja van én is kirepültem, de a szülinapunkat mai napig együtt tartjuk

és remélem ez nem is fog változni

mindig is nagyon jó testvéri kapcsolatban voltunk ez pedig számomra még különlegesebbé teszi

2013. okt. 30. 20:00
 6/8 anonim ***** válasza:
nagyon aranyos,és jó dolog ha a kisteso is, 2. baba születésnapjára születne. kisteso lenne, a 2. baba ajándéka
2013. okt. 30. 21:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem a ket ocsem szulinapja kozott ket nap van.Mikor gyerekek voltunk.mindig egyutt tartottuk hetvegen...Pont par napja,felnott fejhel meseltek el egy csaladi osszejovetelen,hogy gyerekkent gyuloltek a kozos szulinapot,mert nem volt meg az az erzes,hogy " ez a nap csak rolam szol".Raadasul nekem egyedul volt a szulinapom,igy elmondasul szerint mindig irigyeltek,hogy en egyedul lehetek unnepelt.

Nagynenem meg azt meselte,hogy mivel o karacsonykor szuletett,a szulinapja mindig "eltoporult" az unnep mellett,es utalta,hogy nincs olyan szulinapja,mint masnak,hogy csak az ove...

Szoval szerintem ha lehet,valassz masik napot,es ha megoldhato ,akkor legyen majd mindenkinek kulon megunnepelve.

Sok boldogsagot a babahoz!

2013. okt. 30. 22:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha ilyen helyzetbe kerülnék, akkor ugyanarra a napra kérném a császárt. Ha megünneplitek azt, akinek előbb van a születésnapja, a második már nem lesz akkora felhajtás.

Tortát sincs kedve minden nap enni az embernek.

A családunkban van egy ilyen testvérpár, kerek 3 év van köztük. Mindig együtt ünnepeljük a születésnapjaikat.

A harmadik baba általában hamarabb születik programozott császárnál, 37-38. héten. Magától is beindulhat előbb.

Attól, hogy bulit tartotok a gyereknek, ti, a szülei úgy is a születésnapjaikon köszöntitek fel a gyerekeket. 2 külön alkalomnál pedig könnyen előfordulhat, hogy valaki nem tud elmenni, az elég rosszul eshet a gyereknek.

Gratulálok a babához!

5 hónapos kislány anyukája

2013. nov. 5. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!