Ti mit gondoltok arról ha a kistesó ugyanaznap születik mint a tesója?
kisfiam 5 éves kislányom 3..és most a pocaklakó is ugyanarra a napra van kiírva mint a 3 éves kislányom..
Sokan mondják hogy csak ne aznap szüljek (mind 2 eddígi terhességem császármetszés volt..kislányomnál már programozott)így valószínű ez a baba is progamozott lesz..
Ti kérnétek ha aznapra vagytok kiírva hogy ne aznap másnap legyen mondjuk??
Sokan mondják az legyen a lányomé az a nap..akár egy nappal is de ne aznap egyen..tudom még változhat az időpont..de azért érdekelnének a hozzászólások..
Nem tudom az az akár 1 napis mennyit számítana hisz mint a egytöbb család hétvégén ünnepeljük ált..és akkor egyszerre lenne tartva...
Nem tudom...???

Nálunk is közös ünnep volt, és őszintén én baromira utáltam.
Nővéremnek volt előbb, így mindig akkor ünnepeltük, volt felhajtás,torta minden ami kell, de én soha nem éreztem közösnek, és gyerekkoromba emlékszek melyre zavart ez. Olyan olt mintha soha nem lett volna szülinapom. Én biztos külön ünnepelném akkor is.

Húgom a második szülinapomra volt kiírva anno, de 1 nappal előbb született. Szerintem, ha úgyis programozott császár lesz, tényleg válassz egy másik napot, hogy az a nap csak az övé legyen. Bár ünneplés szempontjából tényleg mindegy, mindig egyszerre ünnepeltünk a húgommal.
A vicc, hogy most terhes vagyok, és a fiam egy héttel a szülinapom utánra van kiírva, szóval még az is simán lehet, hogy mostantól hármas családi szülinapozásnak nézünk elébe :D

nővérem és köztem napra pontosan 8 év a korkülönbség
mindketten nagyon jó dolognak tartjuk
mindig együtt ünnepeltünk
neki is külön családja van én is kirepültem, de a szülinapunkat mai napig együtt tartjuk
és remélem ez nem is fog változni
mindig is nagyon jó testvéri kapcsolatban voltunk ez pedig számomra még különlegesebbé teszi

Nekem a ket ocsem szulinapja kozott ket nap van.Mikor gyerekek voltunk.mindig egyutt tartottuk hetvegen...Pont par napja,felnott fejhel meseltek el egy csaladi osszejovetelen,hogy gyerekkent gyuloltek a kozos szulinapot,mert nem volt meg az az erzes,hogy " ez a nap csak rolam szol".Raadasul nekem egyedul volt a szulinapom,igy elmondasul szerint mindig irigyeltek,hogy en egyedul lehetek unnepelt.
Nagynenem meg azt meselte,hogy mivel o karacsonykor szuletett,a szulinapja mindig "eltoporult" az unnep mellett,es utalta,hogy nincs olyan szulinapja,mint masnak,hogy csak az ove...
Szoval szerintem ha lehet,valassz masik napot,es ha megoldhato ,akkor legyen majd mindenkinek kulon megunnepelve.
Sok boldogsagot a babahoz!

Szia!
Ha ilyen helyzetbe kerülnék, akkor ugyanarra a napra kérném a császárt. Ha megünneplitek azt, akinek előbb van a születésnapja, a második már nem lesz akkora felhajtás.
Tortát sincs kedve minden nap enni az embernek.
A családunkban van egy ilyen testvérpár, kerek 3 év van köztük. Mindig együtt ünnepeljük a születésnapjaikat.
A harmadik baba általában hamarabb születik programozott császárnál, 37-38. héten. Magától is beindulhat előbb.
Attól, hogy bulit tartotok a gyereknek, ti, a szülei úgy is a születésnapjaikon köszöntitek fel a gyerekeket. 2 külön alkalomnál pedig könnyen előfordulhat, hogy valaki nem tud elmenni, az elég rosszul eshet a gyereknek.
Gratulálok a babához!
5 hónapos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!