Minel tobben fejtsetek ki a velemenyeteket nagyon erdekel mit gondoltok errol? Tobbi lennt
Hát egyrészt ezek as mérések csak becslések, tehát időnként igen nagyot tudnak tévedni. Nekem pl azt mérték, hogy kb 3300-3500 g lesz a lányom, erre 4150 g-mal született. És ellentétes példát is, sógornőmnek 3200 g-ra tippelték, ehelyett 2700 g-mal született, ez is fél kg eltérés, ez rengeteg ilyen pici korban.
Másrészt én az egész terhesség alatt 2 kg-ot szedtem fel, mert az első 14 hétben nem sok minden ment le a torkomon az állandó émelygés miatt, a vége felé pedig már a gyomromat nyomta nagyon a babám, amiatt nem tudtam enni. Mégis ahogy írtam 4150 g volt a lányom. És emellett még a placenta, magzatvíz, stb... Szóval összességében fogytam kb 8 kg-ot, ennyi :)
Nekem inkább az fura, hogy a 31. héten ilyen nagy a babád, mert az utolsó 2 hónapban hízzák a legtöbbet. Nem azt írták a papírodra, hogy a fejlődési prognózis szerint a 40. héten ennyi lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!