Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szültetek már Ti, vagy ismerős...

Szültetek már Ti, vagy ismerősötök a jászberényi kórházban Nagy Tamásné Marika szülésznőnél? Leírnátok a véleményeteket? Tudtok róla valamit?

Figyelt kérdés
2010. dec. 6. 21:55
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia,

én is a jb-i kórházban szültém most júliusban, igaz nem Marika volt a szülésznőm, hanem Halászi Judit. ő egy tünemény, ha ő nincs nem tudom mi lett volna a babámmal és velem...(hála Dallos dokinak:S:)

viszont be kellett feküdnöm előbb, igy találkoztam szinte mindenkivel..nagyon aranyosak, néha nekik is van rossz napjuk de azt leszámítva rendesek, csak ha sokan vannak az osztályon nagyon el vannak havazva....a csecsemősök is rendesek voltak velem, megmutattak mindent! nyugodtan kérj segítséget! első baba? ki a dokid? ha gondolod nyugodtan írhatsz privit és segítek ha tudok bármiben, ha kérdésed van a kórházzal stb....üdv!

2010. dec. 7. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!