Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Anyukák, akiknek 3-4 hónapos...

Anyukák, akiknek 3-4 hónapos a babája! Hogyan gondoltok vissza a szülésre?

Figyelt kérdés
Sokat gondoltok még rá? Pozitív vagy negatív élményként emlékeztek rá? Mikor szeretnétek a következőt?
2013. júl. 21. 16:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Sosem gondolok sokat a szülésemre, ennek ellenére nagyon pozitív élmény ha néha eszembe jut valami miatt.

3 év múlva tervezzük a testvért.

2013. júl. 21. 17:37
 2/5 anonim ***** válasza:
55%

nagyon pozitív emlék, de az biztos, h. legközelebb fogadok anesztest,mert az EDA nem hatott, a gáztól pedig olyan kába voltam, h. elmaradt az a csoda érzés, h. végre itt van, láthatom,érezhetem ...

mihamarabb tervezzük a tesót,még gyedbe szeretnék szülni.

2013. júl. 21. 19:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is pozitív élmény, annak ellenére, hogy sürgősségi császárom lett végül. Az elején még könnyezve gondoltam vissza, bennem volt az ijedtség, a stressz, de nem volt kérdés akkor sem a tesó. Mostmár inkább, annyira nem egyszerű eset a babám :) De hiszek a testvéri kapcsolatban, szóval kiskor különbséget szeretnénk.
2013. júl. 21. 19:33
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Mindenkinek gratulálok a babájához! :) Örülök, hogy minden nehézség ellenére pozitívan emlékeztek a szülésre, és nem rettent el a következő baba vállalásától. :)

Én már úgy várom a következőt! :D

2013. júl. 21. 21:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is nagyon várom a következőt. Igaz, még csak 1 hónapos a babám, de már a szülő asztalon kérdeztem, hogy mikor jöhet a következő? Nagyon nehéz szülésem volt, mindenféle érzéstelenítő nélkül, de minden egyes percét megérte. Sokat gondolok rá. Csodás volt.

2 év múlva szeretnénk kistesót.

2013. júl. 21. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!