Első babás Kismamik. Ti mennyire gondoltok már a szülésre, Apuci bent lesz?
Nálunk apás szülés lesz, s ezt a párom kérte. Azt mondta, hogy ő már évekkel ezelőtt végiggondolta ezt, hogy ő szeretne ott lenni gyermeke születésekor.
Engem nagyon megdöbbentett, mert ismerve őt, másra számítottam. Persze, még így is lehet, hogy őt kell majd felmosni, nem engem. :)) Mindenesetre nagyon klassz érzés, hogy bent lesz velem.
én 27 hetes vagyok, de még azt sem fogtam fel hogy terhes vagyok és hogy ANYA leszek. Érzem a törpe mozgását nap mint nap, de nekem nagyon hihetetlen.. Még a szülésbe nem gondoltam bele, bár én minden pici fájdalomtól meg tudok halni, ugyhogy nagyon kiváncsi leszek, hogy hogyan fogom átélni. Félni nem félek tőle (mondom ezt most)...
Nálunk is apás szülés lesz, legalábbis ez van betervezve :)
Sziasztok!
Nekem is első baba lesz. Szeretném ha bent lenne a párom, de ő nem akar bejönni. Mindentől fél. Vérvételkor össze esik, tavaly egy baleset következtében kapott egy tetanuszt és sírva jött ki a folyosóra. Szóval a szülés nem neki való... Azt mondta ha annyira szeretném, hogy ott legyen valaki, hívjam be a legjobb barátnőmet. A barátnőm szívesen bejönne. :)
Nagyon félek a szüléstől, semennyire nem bírom a fájdalmat. Mikor menstruálok jó esetben 1-2 napig nem bírok felkelni, enni, inni stb. Rosszabb esetben ki kell hívni az ügyeletes orvost, hogy adjon valami szurit amitől kevésbé fájok és el tudok aludni. Szóval a szülés nagy kihívás lesz, de ennek ellenére várom, számítok az orvosomra és arra, hogy kapok EDA-t. EDA nélkül el sem tudom képzelni a szülést.
Mi eddig nem terveztünk apás szülést, és nem is néznék rossz szemmel rá, ha nem akarna bejönni, de úgyis a helyzet hozza majd. Csak az a fura az egészben, hogy gyakorlatilag a férjünk az aki ugyanúgy végigéli velünk ezt a 9 hónapot, és igazából ők azok akikben teljesen megbízunk, és akik mindig mellettünk állnak.
Lehet, ha ezt a szempontot nézzük, akkor jó az apás szülés.
17 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!