Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Első babás Kismamik. Ti...

Első babás Kismamik. Ti mennyire gondoltok már a szülésre, Apuci bent lesz?

Figyelt kérdés
18-hetes pocis.Tudom,hogy korai még de érdekelne,hogy a ti párotok bent e lesz.
2009. jan. 19. 14:52
 1/8 anonim ***** válasza:

Nálunk apás szülés lesz, s ezt a párom kérte. Azt mondta, hogy ő már évekkel ezelőtt végiggondolta ezt, hogy ő szeretne ott lenni gyermeke születésekor.

Engem nagyon megdöbbentett, mert ismerve őt, másra számítottam. Persze, még így is lehet, hogy őt kell majd felmosni, nem engem. :)) Mindenesetre nagyon klassz érzés, hogy bent lesz velem.

2009. jan. 19. 14:54
 2/8 anonim ***** válasza:

én 27 hetes vagyok, de még azt sem fogtam fel hogy terhes vagyok és hogy ANYA leszek. Érzem a törpe mozgását nap mint nap, de nekem nagyon hihetetlen.. Még a szülésbe nem gondoltam bele, bár én minden pici fájdalomtól meg tudok halni, ugyhogy nagyon kiváncsi leszek, hogy hogyan fogom átélni. Félni nem félek tőle (mondom ezt most)...

Nálunk is apás szülés lesz, legalábbis ez van betervezve :)

2009. jan. 19. 14:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem első babás vagyok,de az apás szülés fantasztikus doldog,sem én,sem a párom nem hagyná ki semmi pénzért.Nekem óriási erőt adott,hogy ott van és fogja a kezem,maszírozza a hátam,neki pedig felejthetetlen élmény,azt mondja maga a csoda,ahogy egy kisember a világra jön.Ráadásul nagyon büszke volt rám,hogy ezt ekkora fegyelemmel végig tudtam csinálni.Ő vágta el a köldökzsinórt és fantasztikus képeket csinált a szülőszobában.Örök emlék marad mindkettőnknek!
2009. jan. 19. 15:14
 4/8 A kérdező kommentje:
14:59-Sajnos én is ebben a cípöben járok,én sem tudom felfogni,hogy terhes vagyok.De reméljük ez változni fog majd!boldog babavárást mindenkinek.
2009. jan. 19. 15:26
 5/8 anonim ***** válasza:
37 hetes vagyok, mostantól bármikor jöhet a babám. Párom bent lesz, leginkább azért, mert Én szeretném. Úgy értem, nem volt Neki kérdés, miután a kérdésére válaszolva, hogy Én akarom-e, azt válaszoltam Neki, hogy talán soha életemben máskor nem lesz olyan szükségem Rá, mint ott, akkor. Ez óriási büszkeséggel töltötte/tölti el (Ő mondta), és így nem kérdés Neki a jelenlét. Félni nem félek a szüléstől, tudom, hogy fájni fog, és nem lesz egy leányálom, és valószínűleg pont enm úgy fogok reagálni/viselkedni, mint ahogy azt most így előtte hiszem, de nők milliói csinálták már végig, miért pont Nekem ne menne. Igazából sokkal jobban félek az új helyzettől, ami majd otthon vár Ránk, hogy már nem ketten leszünk, hanem ott lesz a baba, akiért a nap 24 órájában felelünk. Ez jobban aggaszt, ettől jobban félek. Remélem menni fog. :-)
2009. jan. 19. 20:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Októberben született meg a kislányom. Férjem bent volt, és nem hittem volna, hogy ennyit tud segíteni, már csak azzal is, hogy fogta a kezem és nyugtatott. Abszolút nem korai, hogy ezzel foglalkozol. Mikor mi megtudtuk, hogy kis családunk kibővül, apuci rögtön mondta, hogy ő mindenképpen bent szeretne lenni (eljött az összes vizsgálatra is). Ha ő nem ellenzi, akkor mindenképpen legyen bent, mert mindkettőtök számára örök élmény lesz!
2009. jan. 20. 14:04
 7/8 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem is első baba lesz. Szeretném ha bent lenne a párom, de ő nem akar bejönni. Mindentől fél. Vérvételkor össze esik, tavaly egy baleset következtében kapott egy tetanuszt és sírva jött ki a folyosóra. Szóval a szülés nem neki való... Azt mondta ha annyira szeretném, hogy ott legyen valaki, hívjam be a legjobb barátnőmet. A barátnőm szívesen bejönne. :)

Nagyon félek a szüléstől, semennyire nem bírom a fájdalmat. Mikor menstruálok jó esetben 1-2 napig nem bírok felkelni, enni, inni stb. Rosszabb esetben ki kell hívni az ügyeletes orvost, hogy adjon valami szurit amitől kevésbé fájok és el tudok aludni. Szóval a szülés nagy kihívás lesz, de ennek ellenére várom, számítok az orvosomra és arra, hogy kapok EDA-t. EDA nélkül el sem tudom képzelni a szülést.

2009. jan. 23. 12:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Mi eddig nem terveztünk apás szülést, és nem is néznék rossz szemmel rá, ha nem akarna bejönni, de úgyis a helyzet hozza majd. Csak az a fura az egészben, hogy gyakorlatilag a férjünk az aki ugyanúgy végigéli velünk ezt a 9 hónapot, és igazából ők azok akikben teljesen megbízunk, és akik mindig mellettünk állnak.

Lehet, ha ezt a szempontot nézzük, akkor jó az apás szülés.

17 hetes kismama

2009. jan. 27. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!