Kismamik! Mit gondoltok a JONSON TERMEKEKROL?
Igen, és megfertőződik, mert zsidő kezek érintették... na, ne már!
Én a legnagyobb gyerekemnél elkezdtem használni, de pöttyös lett tőle, így a 3 kisebbnél már nem is kísérleteztem. Ennek ellenére sok ismerősöm használja és szereti, a gyerekük bőre is bírja.
3. vagyok. Gyógyszertári készítményeket vagy Babé termékeket szoktam javasolni, ezeket általában bírják a babák.
Az én 9 hónapos kisfiamat gyógyszertári mosdókenőccsel fürdetem a mai napig (testápolóként is ezt használom már a kezdetektől), a haját pedig Babé koszmó elleni samponnal mosom.
A popsikréme is gyógyszertári, vagy, ha piros a bőre, akkor Sudocrem, ha már nagyon piros, akkor Neogranormon.
Nagyon érzékeny bőrű, de ezeket bírja.
A Babés termékek használatával sem árt kivárni az újszülöttkor végét. (1 hónapos kort. A koszmósamponra úgyis ált. ekkor szokott először szükség lenni, bár nem mindenkinél válik be.)
Addig tökéletesen megfelelnek a gyógyszertári készítmények.
Én 3 hós koráig a gyógyszertárit, onnantól csak Gabi-t használtam a lányomnál.Johnson's-ból csak mintánk van, a Top-to toe fürdető.Azt csak talán kétszer használtuk, mikor épp elfogyott a fürdetőnk.Nem volt tőle baja.
Viszont sógornőm majdnem egy fél nagy flakont elpancsolt belőle a fiára, mikor gyerektenyérnyi vörös foltok lettek a kisfiú hátán.
Először az öblítőre gyanakodott és fogyelmeztetett engem is, mert egyfajtát használtunk akkor, de nekünk nem volt gond.
Később derült ki, hogy a fürdetőtől olyan a bőre, vissza is tértek a gyógyszertárira és kellett 2 hónap mire rendbejött a kisfiú bőre.
Szóval én elvből nem veszek, mert tudom, hogy nem jó és a védőnő sem javasolta.
7 hós lesz a lányom
A kórházban azért használják ezeket mert ezt kapják ingyen!Tele van kemikáliával!Az dokim,védőnőm se javasolta!
Gyógyszertári fürdetőkrémet használunk(van már most habossabb fajta is ami könnyen oldódik a vízben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!